Απαντήσεις για γέλια από την «αδιάβαστη» Αριστοτελία Πελώνη

Το μαύρο άσπρο επιχειρεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας και των νέων μέτρων που εφαρμόζονται από χθες. Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για «στοχευμένα μέτρα» που είναι, όπως είπε, «πολύ αυστηρότερα σε σχέση με αυτά που ίσχυαν τον περασμένο Μάρτιο», σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει σε «τερατολογίες» τον Στέλιο Πέτσα.

Η κυρία Πελώνη εμφανίστηκε «αδιάβαστη» σε πολλές ερωτήσεις, στις οποίες δεν απάντησε, όπως, για παράδειγμα, πόσοι εμβολιασμοί έχουν γίνει παρατύπως. Οπως είπε, δεν γνωρίζει τον αριθμό, ενώ υποστήριξε ότι τα περιστατικά διερευνώνται και θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές, παραπέμποντας παράλληλα και στην κοινωνία που θα τους… κρίνει. Παράλληλα, προσπάθησε να πείσει ότι στόχος των νέων μέτρων είναι ο περιορισμός της κινητικότητας. Αναφερόμενη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναγνώρισε ότι «στην Αττική η πίεση που δέχεται το ΕΣΥ είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό το Σύστημα περνά από το επίπεδο αυξημένης ετοιμότητας στο επίπεδο εφαρμογής σχεδίου έκτακτης ανάγκης σε πλήρη ανάπτυξη. Πρόκειται για ένα σχέδιο που εκπονήθηκε από την αρχή της κρίσης και εφαρμόστηκε σε ένα βαθμό τον περασμένο Νοέμβριο στη βόρεια Ελλάδα», τόνισε.

Σχετικά με τις πορείες, που πραγματοποιούνται καθημερινά στην Αθήνα και όχι μόνο, τόνισε ότι «ο νόμος δεν αφορά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Δεν απαγορεύονται οι πορείες, αλλά αυτή τη στιγμή που ζητάμε από όλους να προσπαθήσουν για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού, είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να γίνονται. Είναι ανεύθυνο» και εστίασε στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που «συμμετέχει σε τέτοιες πορείες».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα