Βελόπουλος: Λάβρος κατά της Ν.Δ. για τους… μπάφους

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Άδωνι για την κωλοτούμπα και ζήτησε να παραιτηθεί

Ολομέτωπη επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη για την επική κωλοτούμπα στο ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε την εδώ και τώρα παραίτηση του υπουργού «του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου», όπως αποκάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης, ενώ επιφύλαξε ειρωνικά σχόλια και για την ίδια τη Νέα Δημοκρατία, επειδή, όπως σχολίασε, κάνει δουλειές με φούντες.

«Σας εύχομαι βίον χασισόσπαρτον! Ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα, που τον είχε λούσει στο παρελθόν και τον έλεγε χασισέμπορο. Βγαίνει ο Γεωργιάδης και λέει “συγγνώμη, έκανα λάθος, ο Καρανίκας είχε δίκιο”! Και καλά, ο Γεωργιάδης κάθε εβδομάδα αλλάζει γνώμη. Αλλά οι υπόλοιποι βουλευτές της Ν.Δ. δεν τα βλέπετε αυτά;» διερωτήθηκε.

Εν τω μεταξύ ο Κυριάκος Βελόπουλος άσκησε σφοδρότατη κριτική στην κυβερνώσα παράταξη και με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ η Ελληνική Λύση κατέθεσε πρόταση νόμου στη Βουλή για την παροχή δικαιώματος οπλοκατοχής για αυτοάμυνα. Ειδικότερα, το κόμμα προτείνει την τροποποίηση του νομικού πλαισίου της οπλοκατοχής, καθώς και των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την άμυνα και την κατάσταση ανάγκης. Ζητά να επανακαθοριστούν τα όρια της νόμιμης άμυνας, όταν ο αμυνόμενος δέχεται επίθεση εντός του χώρου που αυτός κατέχει, και να θεσπιστεί η δυνατότητα οπλοκατοχής στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

«Να γίνουμε ένα νέο Ισραήλ με πολίτες οπλίτες. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα.

Μάλιστα, ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής, καλώντας την κυβέρνηση να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, υποστηρίζοντας πως όποιος σκοτώνει ένα νέο άνθρωπο, μια μωρομάνα, όποιος βιάζει παιδί πρέπει να καταδικάζεται σε θάνατο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα