Αλλάζει (;) πρόγραμμα διακοπών ο Αντώνης Σαμαράς

Απογοητευμένος με την πιθανή ακύρωση των κοινών διακοπών με φίλους του λόγω κρούσματος Covid

Ανήσυχος για την πορεία της υγείας του φίλου του -πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου- Ξαβιέ Μπετέλ, αλλά και προβληματισμένος για τη μεγάλη πιθανότητα ακύρωσης των κοινών καλοκαιρινών τους διακοπών ήταν χθες ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς.

Ο ηγέτης του Μεγάλου Δουκάτου διαγνώστηκε την Κυριακή με κορονοϊό. ;Eχει ελαφρά συμπτώματα και ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται από το σπίτι του. Διευκρινίστηκε, επίσης, ότι δεν ήρθε σε στενή επαφή με κανέναν άλλον από τους ηγέτες της Ε.Ε. με τους οποίους συναντήθηκε κατά τη Σύνοδο Κορυφής της 24ης-25ης Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Αντίθετα, σε 10ήμερη καραντίνα τέθηκε -υποχρεωτικά- ο σύζυγος του κ. Μπετέλ, ο 42χρονος Γκοτιέ Ντεστενέ, με τον οποίο συζούσαν επί αρκετά χρόνια και νυμφεύτηκαν το 2015.

Ο αρχιτέκτονας και «πρώτος κύριος» του Λουξεμβούργου ενθουσιάστηκε από τη γνωριμία του με τον κ. Σαμαρά, την 1η Αυγούστου πέρυσι, όταν ο πρώην πρωθυπουργός τούς ξενάγησε στο Μουσείο της Ακρόπολης και τους πρόσφερε ελαφρύ γεύμα. Επίσης, όπως είχε αποκαλύψει τότε η «δημοκρατία», ο κ. Σαμαράς ήταν εξαιρετικά προσεκτικός ώστε να μην προσβάλει το υψηλό ζεύγος. Απέφυγε, κυρίως, να κάνει σχόλια κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει (πολιτικάντικα) προς το ημεδαπό εκλογικό του κοινό.

Ο ενθουσιασμός των δύο Λουξεμβούργιων ήταν και παραμένει τόσο μεγάλος, ώστε -μόλις πριν από λίγες μέρες- είπαν σε κοινό φίλο, που έχουν με τον κ. Σαμαρά, ότι δεν έβλεπαν την ώρα να ξανάρθουν στην Ελλάδα. Του ανέφεραν ότι θα βρίσκονταν στη χώρα μας την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (αντί των αρχών Αυγούστου πέρυσι), οπότε και ο κ. Σαμαράς τούς έβαλε αμέσως στην ατζέντα του για να περάσουν πάλι όμορφες στιγμές.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται ότι ελπίζει πως οι δύο επισκέπτες θα τηρήσουν κανονικά το πρόγραμμα των διακοπών τους μετά τη λήξη της υποχρεωτικής καραντίνας και ότι η αναστάτωση στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των τριών τους είναι μόνον προσωρινή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα