Σοφία Βούλτεψη: Παρέθεσε κατάλογο με τα… bonus που δίνουν διάφορες χώρες σε όσους εμβολιαστούν

Στη δίνη ενός τυφώνα γελοιότητας, με επικίνδυνες όμως διαστάσεις, οδηγεί τη χώρα η κυβέρνηση. Απουσία εθνικού σχεδίου, αστείες αποφάσεις που εξαγγέλλονται το πρωί για να ανακληθούν λίγες ώρες αργότερα, όπως π.χ. με τη φαεινή και παγκοσμίως πρωτοποριακή ιδέα για εμβολιασμούς στις παραλίες (!), σε συνδυασμό με τη δραματική καθυστέρηση εμβολιασμών -παρά τα λεφτά που σπαταλήθηκαν σε ημετέρους- αδυνατούν να υψώσουν τείχος προστασίας, προμηνύοντας μία τουλάχιστον προβληματική περίοδο στον τουρισμό, την ατμομηχανή της οικονομίας.

Κορωνίδα του αλαλούμ και της σύγχυσης, η συζήτηση για τα κίνητρα και τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που άνοιξε με ευθύνη του Μαξίμου, που καθιστά ανέφικτη οποιαδήποτε προσπάθεια σοβαρής προσέγγισης του προβλήματος. Στον γενικό χαμό διαπρέπουν οι φωνές της ελαφρότητας. Οπως καλή ώρα της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία, μη έχοντας προφανώς κοντά της κάποιον να τη συμπονέσει, βγήκε στο μεϊντάνι (newpost εν προκειμένω) και άρχισε να παραθέτει -προφανώς για να ζηλέψουμε- τι προνόμια δίνουν κάποιες άλλες χώρες στους εμβολιασμένους. Δείτε τι χάνουμε εμείς οι άπιστοι Θωμάδες:

• Στη Μόσχα ο εμβολιασμένος -ποιος στη χάρη του!- παίρνει ένα παγωτό. Ο δήμαρχος της πόλης οργάνωσε λοταρία με έπαθλο πέντε αυτοκίνητα την εβδομάδα από τις 14 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου.

• Στο Πεκίνο μοιράζονται κουτιά με αβγά -άβαφα, σύμφωνα με πληροφορίες- στους μεγαλύτερους και παγωτά στους νεότερους, και δωροεπιταγές για ψώνια.

• Στις ΗΠΑ ο ανοιχτοχέρης πρόεδρος Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα δοθεί δωρεάν μπίρα στους εμβολιασμένους την 4η Ιουλίου για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Θα το ρίξουν έξω!

• Στο Μεξικό δόθηκε η δυνατότητα στους εμβολιασμένους τυχεράκηδες να χορέψουν όλοι μαζί υπό τους ήχους μιας μπάντας.

• Στην Ιταλία κάποιες περιφέρειες οργάνωσαν τα λεγόμενα ανοιχτά πάρτι για τους άνω των 18 εμβολιασμένους. Οι μικρότεροι θα πάνε για ύπνο νωρίς!

• Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέρεται έκπτωση στα εστιατόρια 10% με την πρώτη δόση και 20% με τη δεύτερη. Περί ορέξεως…

• Το Χονγκ Κονγκ οργανώνει λοταρίες με αυτοκίνητα – άγνωστο σε ποια κατάσταση.

• Στο Ισραήλ προσφέρουν εδώ και καιρό μια πίτσα ή μια μπίρα ή και ένα πιάτο τοπικό στιφάδο, ό,τι πρέπει για τη ζέστη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα