Αήθης επίθεση Άκη Σκέρτσου στους εργαζομένους

Υποστήριξε (όπως και ο Άδωνις) ότι επιλέγουν να μη δουλεύουν για να παίρνουν τα επιδόματα

Ότι μιλάει ως υπουργός Υγείας είναι τελικά το λιγότερο για τον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο. Αν κρίνει κανείς από τις συχνές και εφ’ όλης της ύλης καθημερινές προκλητικές παρεμβάσεις του, oύτε το κοστούμι του αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου τού αρέσει. Περισσότερο βλέπει τον εαυτό του τουλάχιστον ως αναπληρωτή πρωθυπουργό…

Ο άλλοτε σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατά το κοινώς λεγόμενο «έχει ξεφύγει, έχει αναπτύξει περπατησιά μεγαλύτερη από το μπόι του» και προκαλεί τον κόσμο με όσα βγαίνει και λέει. Μετά τα μαθήματα μέσω αναρτήσεων στα social media στα οποία επιδόθηκε τις τελευταίες ημέρες, χθες βγήκε στο Open και επιτέθηκε στους εργαζομένους, λέγοντας ευθέως ότι προτιμούν να παίρνουν επιδόματα και να μη δουλεύουν, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να μη βρίσκουν προσωπικό. Ενα επιχείρημα που είχε διατυπώσει και ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν από μερικές εβδομάδες.

«Βλέπουμε ότι επιχειρήσεις έχουν ανοίξει και δεν βρίσκουν προσωπικό γιατί υπάρχουν κάποιοι εργαζόμενοι που εξυπηρετούνται περισσότερο από το να παίρνουν το κρατικό επίδομα και ταυτόχρονα να δουλεύουν μαύρα» είπε και πρόσθεσε ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματα και ότι η κυβέρνηση θέλει μια οικονομία ανοιχτή, δυναμική και όχι εξαρτώμενη από κρατικά επιδόματα. Ο… πολύς κ. Σκέρτσος είχε το θράσος να πει ότι η κυβέρνηση είναι κατά των επιδομάτων, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το επίδομα-εξαγορά των 150 ευρώ στους νέους για να πάνε να εμβολιαστούν.

Επίσης, επανέλαβε τη διχαστική απόφαση της κυβέρνησης περί περιοριστικών μέτρων μόνο για ανεμβολίαστους, υπογραμμίζοντας ότι «η οικονομική στήριξη έρχεται ως παρεπόμενο οριζόντιων υγειονομικών μέτρων. Eίχαμε καραντίνα, κλείσιμο επιχειρήσεων και ολόκληρων κλάδων: αυτή ήταν μια κρατική απόφαση. Από τη στιγμή που παρέλκει αυτό, η πλειονότητα του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί και όλος ο πληθυσμός έχει πρόσβαση σε δωρεάν, ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνουμε οριζόντια μέτρα. Αρα δεν υπάρχει και λόγος να δίνουμε οριζόντια οικονομικά επιδόματα στήριξης». Περιμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο βαρυσήμαντο ανακοινωθέν του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα