Βασίλης Κοντοζαμάνης: Βάφτισε «αναβάθμιση» το λουκέτο στα νοσοκομεία!

Το μαύρο άσπρο επιχείρησε να κάνει ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στη Βουλή, «βαφτίζοντας» το κλείσιμο και τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων που βρίσκονται προ των πυλών, παρά την πανδημική κρίση, «αναβάθμιση των υπηρεσιών» και «συνένωση δυνάμεων».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν κάνει ούτε μισό βήμα πίσω ως προς τις επικείμενες συγχωνεύσεις και καταργήσεις νοσοκομειακών τμημάτων, λέγοντας ανερυθρίαστα στη Βουλή -απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης- πως «έχουν ωριμάσει οι συνθήκες μετά την πανδημία, ώστε να δούμε όλες τις δομές, όχι μεμονωμένα, αλλά στο πλαίσιο του υγειονομικού χάρτη της χώρας». Ισχυρίστηκε μάλιστα πως το ΕΣΥ «δεν μπορεί να αντέξει άλλον κατακερματισμό δυνάμεων». Απαντώντας δε αναφορικά με το μέλλον του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, έπειτα από σχόλιο βουλευτή για την αγωνία της τοπικής κοινωνίας μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας πως η Λιβαδειά «βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και έχει δίπλα της το Νοσοκομείο Χαλκίδας»… Ερωτηθείς την ίδια ώρα αναφορικά με το Ασκληπιείο Βούλας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης αποκάλυψε πως η πρόταση που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας προβλέπει τη συνένωση των ορθοπεδικών τμημάτων του νοσοκομείου, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να καταστούν λειτουργικότερα και πλήρως στελεχωμένα με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα