Ο Γιάννης Λοβέρδος υποκλίθηκε σε εικονικό πυροσβέστη

Σε έναν… ήρωα βίντεο γκέιμ υποκλίθηκε ο «γαλάζιος» βουλευτής και δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις ασυναγώνιστες γκάφες και χοντράδες στις οποίες επιδίδεται με κάθε ευκαιρία. Κι όμως, ο βουλευτής συγκινήθηκε, κατά δήλωσή του, από τον τιτάνιο αγώνα των πυροσβεστών και των αστυνομικών, κάνοντας σχετικό ποστ στο facebook, αναρτώντας συνοδευτική φωτογραφία με εξώφυλλο του γνωστού βίντεο γκέιμ του X-box «Firefighters, the Simulation», ήτοι «Πυροσβέστες, η προσομοίωση», στο οποίο απεικονίζεται ένας εικονικός πυροσβέστης.

Μάλιστα, η φωτογραφία, όχι μόνο έβγαζε μάτι ότι δεν ήταν από πραγματικό πυροσβέστη, αλλά είχε μία φιγούρα ενός βιντεοπαιχνιδιού και υδατογράφημα της ιστοσελίδας από την οποία την πήρε. «Αισθάνομαι απεριόριστο θαυμασμό και σεβασμό προς τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, που με αυτοθυσία κι αυταπάρνηση πράττουν το καθήκον τους αυτές τις δύσκολες ώρες» έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο βουλευτής, ο οποίος, βεβαίως, δεν σκέφτηκε καν να υποκλιθεί σε έναν από τους πραγματικούς ήρωες που δίνουν μάχη τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αλλά επέλεξε να το κάνει για έναν φανταστικό ήρωα. Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής αρέσκεται στο να προκαλεί με δηλώσεις και λοιπές… πατάτες, με χαρακτηριστικότερο, ίσως, όλων τον ισχυρισμό ότι «ένας κακοποιητής σύζυγος μπορεί να είναι καλός γονιός».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα