ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η σφαγή Πολάκη – Ξανθού

Νέα επιθετική ανάρτηση του «αψύ Κρητικού», που δεν μπορεί να… χωνέψει τον εμβολιασμό

Mπορεί ο Παύλος Πολάκης να προσήλθε χωρίς ιδιαίτερη προθυμία και, για να είμαστε ακριβείς, παρά τη θέλησή του να εμβολιαστεί, προκειμένου, όπως του υπέδειξε ο Τσίπρας, «να μη θολώνει η γραμμή του κόμματος», αλλά δεν λέει να το χωνέψει. Και κυρίως δεν εννοεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι την επίσημη κομματική γραμμή εκφράζει ο Ανδρέας Ξανθός, τον οποίον ο Πολάκης δεν έχει και σε ιδιαίτερη επιστημονική υπόληψη – κάτι που φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Η κόντρα των δύο στελεχών, που μαίνεται υπογείως προκαλώντας απανωτούς μπελάδες στην ηγεσία, αναζωπυρώθηκε χθες, με αφορμή που ήρθε… συστημένη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μετά τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου για τη μαζική και δωρεάν χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων αλλά και σχετικές δηλώσεις του κυβερνήτη του Τέξας, ο Πολάκης επανήλθε δριμύτερος! Σε νέα, εμπύρετη ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο «αψύς Κρητικός», που επιμένει με επιστημονικούς όρους ότι τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια, σχολιάζει ειρωνικά: «Ελα, μωρέ, τι να μας πουν τα “αμερικανάκια”! Εμείς έχουμε Τσιόδρα, Παγώνη, Βασιλακόπουλο κ.λπ. κ.λπ.».

Την ίδια στιγμή ο πραγματικός αποδέκτης της οργής του, ο Ξανθός, με συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», έναν χώρο κατεξοχήν οικείο στο Μαξίμου, δήλωνε -με βάση την τακτική «ώριμου φρούτου» που ακολουθεί ο Τσίπρας– ότι «σε μια εξελισσόμενη υγειονομική κρίση δεν είναι προτεραιότητα της αντιπολίτευσης να ζητά εκλογές». Αλλα λόγια, ρε παιδιά…

Στην επιθετική του ανάρτηση ο Πολάκης, στην οποία παραθέτει και σχετικές φωτογραφίες, προσθέτει τις ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου και του προέδρου Μπάιντεν για την αντιμετώπιση της πανδημίας με ολοένα, όπως γράφει, «και πλατύτερη και δωρεάν χρήση ΚΑΙ των μονοκλωνικών αντισωμάτων γι’ αυτούς που νοσούν και έχουν ένδειξη να λάβουν τη θεραπεία. Εκτός από τα εμβόλια, την ενίσχυση του συστήματος υγείας και τα μέτρα για τα σχολεία και τις επιχειρήσεις!!!

Αλλά είπαμε… τι “επιστημονική βάση” έχουν οι αποφάσεις όλων αυτών… Εδώ έχουμε Μόσιαλο να μας λέει “ή εμβόλιο ή δεν θα πάρεις και μονοκλωνικά (όταν τα φέρουμε)». Ο αγώνας συνεχίζεται…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα