Άρης Πορτοσάλτε: Ο βασιλιάς των «ψεκασμένων»!

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες… Η κακόηχη πριμαντόνα του Ομίλου Σκάι έδωσε χθες ακόμα ένα αντικοινωνικό ρεσιτάλ, προτείνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, συντάξεις να χορηγούνται στο εξής μόνο σε εμβολιασμένους!

«Θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς!» είπε αποφασιστικά ο Αρης, σε ένα υστερικό κρεσέντο, για να λυθεί το θέμα με όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. «Μα, τι λέτε;» ήταν η αντίδραση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, που έκπληκτη άκουγε την τοποθέτηση του «δημοσιογράφου», προτού ξεσπάσει σε τρανταχτά γέλια, βλέποντας ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με σοβαρά επιχειρήματα τέτοια ασυναγώνιστη ανοησία!

Η ουσία είναι, όπως εκτιμά η πολιτική αγορά, ότι ο Άρης λειτουργεί πάλι σαν λαγός της κυβέρνησης και σερβίρει ιδέες που κυκλοφορούν στα υπόγεια του Μαξίμου. Οι επιμελείς θυμήθηκαν ότι προ καιρού ο ίδιος άνθρωπος με το γνωστό εκτός εαυτού ύφος του ζητούσε σε παραληρηματικό τόνο να πληρώνουν από την τσέπη τους όσοι ανεμβολίαστοι εισάγονται σε ΜΕΘ. «Με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός!» ωρυόταν.

Τη σκυτάλη τότε παρέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας (της γνωστής λίστας), ο οποίος χαρακτήρισε «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους πολίτες. «Τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος για τις επιλογές μας. Οταν 8–9 μήνες προσπαθούμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας να κάνουν το εμβόλιο, τα οποία έχουμε διαθέσει δωρεάν, κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσουμε και τα χρήματα των φορολογουμένων και να δώσουμε σαφές κίνητρο στους ανεμβολίαστους να το κάνουν. Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης ο τζαμπατζής, ο οποίος χρησιμοποιεί δωρεάν τις δομές, όταν κάποιοι άλλοι πληρώνουν γι’ αυτό. Πρέπει να αναλάβει και αυτός ένα κόστος» είχε πει χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε απλώς ότι το άρθρο 21 του Συντάγματος προβλέπει: «Το κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα