Ο Άδωνις μοιράζει κατάρες στους πολίτες!

Αίσχος! Ο «κουρασμένος» υπ. Ανάπτυξης ευχήθηκε σε όσους δεν εμβολιάζονται …«να μη σώσουν»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κουράστηκε! Μήπως, κύριε πρωθυπουργέ, να τον ξεκουράσετε με κάποιον τρόπο, γιατί ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε έννοια του μέτρου και δεν ξέρει τι λέει;

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που προκαλεί ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά χθες ξεπέρασε τον εαυτό του. Σε ένα παραλήρημα αλαζονείας, κυνισμού και κακοήθειας τα έβαλε με τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, λέγοντάς τους «να μη σώσουν». Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργοί ρίχνουν τις ευθύνες στον κόσμο για όσα η κυβέρνηση δεν κάνει σωστά, αλλά το να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις από υπουργό, που υποκρύπτουν μίσος, όχι απλά είναι πρωτοφανές, αλλά ξεπερνά κάθε όριο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μίλησε σαν να έχει κάνει ο ίδιος προσωπικά τα πάντα για να τους πείσει να εμβολιαστούν και δεν μπορεί να ασχοληθεί λες και είναι αυτός ο ένας το κράτος ολόκληρο.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Κontra είπε: «Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις, κύριε, να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει να κάνει το κράτος κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα! Από εδώ και μπρος ο καθένας έχει ατομική ευθύνη. Σου λέει “θέλω να εμβολιαστώ” ή “δεν θέλω”… Το κράτος δεν θα ξανακλείσει, η αγορά δεν θα ξανακλείσει. Δεν θα κλείσουμε τον κόσμο στα σπίτια του επειδή κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ακόμα ότι «αυτός που δεν εμβολιάζεται φταίει 100%» και όχι το κράτος «που έχει κάνει σποτ για την τηλεόραση, έχει βγάλει γιατρούς στα κανάλια, του έχει κάνει εκστρατεία ΕΟΔΥ, του έχει πάει κινητά συνεργεία στα χωριά, του έχει φτιάξει εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, του δίνει τα εμβόλια τζάμπα. Ε, με συγχωρείτε, μην τον αθωώσουμε κιόλας, μην τον αθωώσουμε κιόλας».

Ναι, κύριε Γεωργιάδη, δεν αθωώνεσαι κιόλας, με τίποτα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα