Γλώσσα πεζοδρομίου από τον Γιαννούλη εντός της Βουλής

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ακόμη μία φορά στη Βουλή, και μάλιστα άνευ λόγου και αιτίας, αποδεικνύοντας πως το επίπεδο έχει πέσει πλέον πολύ χαμηλά.

Πρωταγωνιστές του νέου απαράδεκτου επεισοδίου ήταν οι… άσπονδοι εχθροί Κώστας Καραμανλής και Χρήστος Γιαννούλης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον υπουργό Μεταφορών, λέγοντάς του: «Είστε και ανίκανος και βλαξ, κύριε Καραμανλή». Είχε προηγηθεί πάντως αυτό που είπε ο υπουργός εκτός μικροφώνου, πως «η βλακεία είναι ανίκητη». Πάντως, ο Χρήστος Γιαννούλης επέμεινε κατηγορώντας τον πως «χυδαιολογεί», υποστηρίζοντας πως «οι ένοχοι πρέπει να φοβούνται», ενώ ο Κώστας Καραμανλής τού ανταπάντησε σε έντονο ύφος, αποκαλώντας τον «υβριστή».

Αφορμή για την ένταση ήταν η ενημέρωση για την τέταρτη, συμπληρωματική σύμβαση για το μετρό Θεσσαλονίκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει να μιλά για πολιτιστικό έγκλημα. Ο δε Σωκράτης Φάμελλος φόρεσε μαύρη μάσκα που έγραφε πάνω «ΕΓΚΛΗΜΑ». Ο Κώστας Καραμανλής, πάντως, ανέφερε πως η σύμβαση είναι αναγκαία «για να τελειώνουμε επιτέλους με το γαϊτανάκι των ανασκαφών, που κόστισαν 164.000.000 ευρώ στο Δημόσιο», όπως είπε. «Θέλουμε και μετρό και αρχαία. Πρέπει να τρέξουμε για να ολοκληρωθεί το μετρό Θεσσαλονίκης το 2023. Τους εργολάβους και τους αναδόχους συμφέρουν οι καθυστερήσεις» υποστήριξε ο υπουργός Μεταφορών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα