Βολές Κυρανάκη για το μεταναστευτικό!

Ο «γαλάζιος» βουλευτής αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο ζήτημα των απελάσεων

Το Μεταναστευτικό ήταν το κύριο ζήτημα της «θερμής» συζήτησης που διεξήχθη στον αέρα της διαδικτυακής εκπομπής «Right2TheBone» του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών με τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Παρότι ο βουλευτής υπερασπίστηκε εν γένει την κυβερνητική πολιτική, αναφερόμενος στη μείωση των ροών, αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο ζήτημα απελάσεων, λέγοντας ότι θα πρέπει να γίνουν περισσότερα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Και στο ζήτημα της ενσωμάτωσης, όμως, των μεταναστών, παρά το γεγονός ότι έφερε ως παράδειγμα τις περιπτώσεις των Αντετοκούνμπο και Σπύρου Χαγκαμπιμάνα (που φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει με τη Ν.Δ. στη Β΄ Πειραιώς), παραδέχθηκε πως με τους αριθμούς μεταναστών που υπάρχουν στη χώρα αυτό μετατρέπεται σε πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Είναι σαφές ότι ο νέος βουλευτής της Ν.Δ., που στο παρελθόν βρέθηκε στο στόχαστρο των «φιλελέφτ» κύκλων εντός της Νέας Δημοκρατίας και πλήρωσε με… περιορισμούς κάθε είδους την τόλμη του να πει κάποια πράγματα με το όνομά τους, έχει αναλάβει να «σηκώνει» τη σημαία των δεξιών απόψεων εντός κόμματος, καλούμενος, ίσως, να αναπληρώσει το κενό που άφησε η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τον οποίο, όπως ο ίδιος άλλωστε έχει πει, είναι καλοί φίλοι. Ως προς το συγκεκριμένο, μάλιστα, πρόσωπο, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επανέλαβε πως η απόφαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να υπερψηφίζει τα νομοσχέδια που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση τον κρατά «κοντά» στην κυβερνητική πλειοψηφία. Εκανε, πάντως, και πρόσκληση σε όσους αισθάνονται δεξιοί να προσπαθήσουν μέσω της Νέας Δημοκρατίας να ισχυροποιήσουν τις φωνές που τους εκπροσωπούν εντός της.

Ιδιαίτερη εντύπωση, ωστόσο, έκανε και η αναφορά του στο πρόσφατό του ταξίδι στο Ισραήλ, όπου και περιέγραψε το πώς λειτουργεί η χώρα υπό το βάρος της πανδημίας, αναφερόμενος στα μέτρα που έχουν ληφθεί στα αεροδρόμια, όπου συσκευές μετρούν θερμοκρασίες, παλμούς και η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να αποτραπούν δυσάρεστες εξελίξεις. Κατάσταση που, εάν συγκρίνει κανείς με όσα λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, θα κάνουν πολλά κεφάλια να… στρίψουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα