Προβοκάτσια Πακιστανών στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Έστησαν σόου για επικοινωνιακή επίθεση κατά της Ινδίας από ελληνικό έδαφος

Θρασύτατη προβοκάτσια Πακιστανών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αφορμή την επίσκεψη του αντιπροέδρου της Εθνοσυνέλευσης του Πακιστάν Κασίμ Χαν Σουρί, αναδεικνύει την ανεξέλεγκτη δράση οργανωμένων ομάδων Πακιστανών στη χώρα μας.

Η επίσκεψη του συγκεκριμένου αξιωματούχου εργαλειοποιήθηκε από Πακιστανούς που ζουν στη χώρα μας, δηλώνουν δημοσιογράφοι και σύμφωνα με καταγγελίες συνδέονται με την πρεσβεία του Πακιστάν, προκειμένου να στηθεί μια επικοινωνιακή επίθεση κατά της Ινδίας, χώρα με την οποία η ελληνική πλευρά επιχειρεί να στήσει «γέφυρες επικοινωνίας» εν πολλοίς και ως αντιστάθμισμα στη στενή σχέση μεταξύ Τουρκίας και Πακιστάν.

«Ο πρωθυπουργός Ιμραν Χαν έθεσε το ζήτημα του Κασμίρ στη διεθνή κοινότητα. Η Ινδία πρέπει να σταματήσει τις παραβιάσεις στο Κασμίρ» τόνισε σε δηλώσεις του ο Πακιστανός αξιωματούχος. Δηλώσεις οι οποίες έπαιξαν ως… πρώτο θέμα στα κανάλια του Πακιστάν και έτυχαν ιδιαίτερης προσοχής και από την Ινδία, που δεν αφήνει τέτοιου είδους προβοκάτσιες να περάσουν απαρατήρητες. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στο Κασμίρ, σύμφωνα με ειδησεογραφικά μέσα της Ινδίας, το Πακιστάν χρησιμοποιεί μια «υβριδική μορφή τρομοκρατίας», χρησιμοποιώντας τους μουσουλμάνους της περιοχής για να εξαπολύσει κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων κατά των «άπιστων» Ινδών της περιοχής.

Έχουν υπάρξει μέχρι και περιστατικά δολοφονιών δασκάλων που απλά… δεν ήταν μουσουλμάνοι, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του αποκεφαλισμού του δασκάλου στη Γαλλία.

Αυτό που είναι πλέον σαφές είναι ότι το Καράτσι επιχειρεί να εργαλειοποιήσει, με ολοένα και αυξανόμενη ένταση, τους πακιστανικής καταγωγής μετανάστες στην Ελλάδα. Άλλωστε και πριν από το τελευταίο αυτό περιστατικό, η δυναμική που αναπτύσσει η πακιστανική κοινότητα στη χώρα μας, με τη διοργάνωση θρησκευτικών τελετών και τη δημιουργία θρησκευτικών οργανώσεων, ήταν εμφανέστατη.

Ίσως γι’ αυτό η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της ζήτησε να κηρυχθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο ο αντιπρόεδρος της πακιστανικής Εθνοσυνέλευσης και να απελαθούν οι συνεργοί του. Οπως τονίζεται σε αυτήν, η ισλαμιστική ρητορική την ώρα που στην Ελλάδα εντοπίζονται πυρήνες τζιχαντιστών συνιστά ευθεία απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας.

Υπογραμμίζεται, δε, ότι το ελληνικό κράτος δεν μπορεί πλέον να παριστάνει ότι δεν βλέπει. Κηρύγματα μίσους με ισλαμιστική ρητορική, που μάλιστα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις σχέσεις της Ελλάδας με τη φίλη Ινδία, είναι παράνομα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα