Κρυφτούλι Σαμαρά για τον κορονοϊό

Η υπερβολική αντίδρασή του για τη θεραπεία κατά του κορονοϊού και οι πληροφορίες που επιμένουν για συνεχείς επισκέψεις του στο Σισμανόγλειο.

Ανεξήγητα έντονη και ειρωνική ήταν η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα διαδικτυακά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι λαμβάνει θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων. Ο κ. Σαμαράς αντέδρασε σπασμωδικά, λες και τον κατηγόρησε κάποιος ότι παίρνει ψυχοφάρμακα ή απαγορευμένες ουσίες, όταν είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη θεραπεία είναι νόμιμη και χρήσιμη σε ασθενείς με κορονοϊό αρχικού σταδίου.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε την Παρασκευή το Σισμανόγλειο για να λάβει το κοκτέιλ της θεραπείας και πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα. Όμως θα ήταν απαραίτητο να λάβει την ίδια θεραπεία και τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώην πρωθυπουργός με ανακοίνωσή του επιτέθηκε στην ιστοσελίδα newsbreak.gr αλλά και στον εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη (αναφέροντας ψευδώς ότι είναι… ιδιοκτήτης της εν λόγω ιστοσελίδας), σημειώνοντας ότι «δεν λαμβάνει καμία θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων, εμφανίζει ήπια συμπτώματα, κανέναν γιατρό δεν ανησυχεί η κατάσταση της υγείας του, και δεν υπάρχει καμία απολύτως επίδραση στη θεραπεία που ακολουθεί εδώ και χρόνια για το γνωστό πρόβλημα στο μάτι του».

Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο -κάτι που δεν διέψευσε- αφού έχει ήπια συμπτώματα και δεν ανησυχούν οι γιατροί του!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία της «δημοκρατίας», πράγματι επισκέφθηκε ξανά το Σισμανόγλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο! Για ποιον λόγο ξαναπήγε εκεί ο κ. Σαμαράς αφού είναι απολύτως καλά; Και γιατί το κράτησε κρυφό; Η αγωνία του, πάντως, να διαψεύσει βιαστικά τα πάντα (λες και κάποιος τον κατηγόρησε για κάποια ανομία) δημιουργεί απορίες και ερωτήματα. Μήπως θέλει να αποφύγει κάτι; Μήπως δεν ήταν δικαιούχος των μονοκλωνικών και σπεύδει να το διαψεύσει; Σύντομα θα φανεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα