Σκληρή αντιπαράθεση Σκουρλέτη, Γιαννακοπούλου με ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών

Σκυλοκαβγάς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής. Το νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες στην Ολομέλεια, με φόντο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον ΕΦΚΑ. Η στάση του ΚΙΝ.ΑΛ., που δήλωσε «παρών» στην ένσταση αντισυνταγματικότητας που υπέβαλαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 -στην προσπάθειά του και να μην ταυτιστεί με την Κουμουνδούρου-, προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη, στη συνέχεια και της κριτικής που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση στη Χαριλάου Τρικούπη περί στάσης ουδετερότητας και προσπάθειας τήρησης ίσων αποστάσεων. «Θέλω να πω στο ΚΙΝ.ΑΛ. ότι μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπήρχαν οι πεδινοί, οι ορεινοί και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν και οι Ελβετοί, οι άχρωμοι» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «έχετε ξεχάσει το ΑΣΕΠ, το οποίο καταστρατηγείται. Κάνετε την καλύτερη πάσα στη Ν.Δ.».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου αντέδρασε άμεσα, υποστηρίζοντας πως «βολικά στηρίγματα σε εμάς δεν θα βρείτε τώρα που σας πιέζουν οι δημοσκοπήσεις», και καταλόγισε μάλιστα στην αξιωματική αντιπολίτευση υποκριτική στάση. «Θυμηθήκατε τώρα το ΑΣΕΠ. Εσείς που μας κατηγορούσατε για γερμανοτσολιάδες και σιωπούσατε για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή» όπως ανέφερε. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν στη συνέχεια πως το «παρών» του ΚΙΝ.ΑΛ. στην ένσταση αντισυνταγματικότητας δεν συγκρίνεται με το «παρών» που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ στα εξοπλιστικά μία μέρα νωρίτερα.

Ο δε βουλευτής του κόμματος Απόστολος Πάνας θύμισε τη στάση ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Δεκέμβριο στην τροπολογία για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60, όταν ο τομεάρχης του κόμματος Ανδρέας Ξανθός είχε δηλώσει «παρών» σε αντίστοιχη ένσταση αντισυνταγματικότητας που είχε υποβάλει η Ελληνική Λύση, λέγοντας ότι «το ζήτημα είναι η αναποτελεσματικότητα του μέτρου με όρους δημόσιας υγείας και όχι τόσο το συνταγματικό θέμα». Οπως όλα δείχνουν, η κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝ.ΑΛ. για το ποιος θα επικρατήσει στη μάχη της σοσιαλδημοκρατίας καλά κρατεί, με την αντιπαλότητα να συντηρείται, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα