Ο Σκυλακάκης πήγε στη Βουλή να μιλήσει για νομοσχέδιο που δεν είχε κατατεθεί

Πήγε στη Βουλή …λάθος μέρα!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι εθνοπατέρες μας χθες στη Βουλή όταν ο Θεόδωρος Σκυλακάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια προκειμένου να παρουσιάσει τροπολογία η οποία όχι μόνο δεν είχε κατατεθεί, αλλά προοριζόταν για άλλο νομοσχέδιο! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο οποίος διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και τα του Ταμείου Ανάκαμψης, παρουσίασε τροπολογία για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και την Αναπτυξιακή Τράπεζα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Παναγιώτη Πικραμμένου για την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων. Οταν όμως οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης τον ρώτησαν πού βρίσκεται αυτή η τροπολογία, επισημαίνοντας πως δεν έχει κατατεθεί ακόμη και εντός ολίγης ώρα το νομοσχέδιο θα ψηφιζόταν, τότε ο… αφηρημένος αναπληρωτής υπουργός συνειδητοποίησε πως η ρύθμιση πρόκειται να κατατεθεί σε άλλο νομοσχέδιο, και συγκεκριμένα στο πολυνομοσχέδιο «φρουτιέρα» του Μάκη Βορίδη. «Χίλια συγγνώμη, η τροπολογία είναι για το ερανιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών» είπε, αφήνοντας έκπληκτους βουλευτές και προεδρείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα