Εθνική Συμφωνία, η νέα πολιτική κίνηση του Κ. Μπογδάνου

Την αποκάλυψη της νέας πολιτικής κίνησης Εθνική Συμφωνία έκανε χθες το απόγευμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ενώπιον προσωπικοτήτων του χώρου της ευρύτερης Δεξιάς.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης του συνασπισμού Δημιουργία, ο καθηγητής Νίκος Βασιλειάδης του σχηματισμού Ελεύθερη Πατρίδα, ο Μάνος Κώνστας του Εθνικού Μετώπου, ο Νίκος Καραχάλιος, ο Ραφαήλ Καλυβιώτης του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, η αδελφή του δολοφονημένου από την αλβανική αστυνομία Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη, αλλά και ο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου του ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ. Ονομαστική αναφορά έκανε ο βουλευτής της Α’ Αθηνών και στους Γιάννη Αμπατζόγλου, που είχε πρωταγωνιστήσει στη Β. Ελλάδα στο κίνημα της διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και στον Ανδρέα Καραγιάννη που σηκώνει βάρος του νομικού ακτιβισμού κατά όσων προσβάλλουν την Ορθοδοξία. Τηλεοπτικό μήνυμα απέστειλε στην εκδήλωση και η Ελένη Θεοχάρους, η οποία, όπως τονίστηκε, είχε διαγραφεί από το ΔΗΣΥ της Κύπρου, όπως και ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Με τη Δημιουργία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος, απ’ ό,τι φαίνεται, στο εγγύς μέλλον θα αναλάβει τον ρόλο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του φορέα που θα προκύψει από τη συνεργασία της Εθνικής Συμφωνίας με τη Δημιουργία, έριξε στο τραπέζι και το όνομα Εθνική Δημιουργία.

Σημείωσε, πάντως, πως η όλη προσπάθεια αφορά το να βρεθούν σημεία στα οποία οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ του «πατριωτικού χώρου» να δυσκολευτούν να διαφωνήσουν και έτσι να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές, ώστε να δημιουργήσουμε τον πατριωτικό χώρο που αξίζει στη χώρα μας. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε ένα σύνολο ιδεών που περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένους άξονες, όπως δημοκρατία, αυτονομία, δικαιοσύνη, εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία.

Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να μιλήσει και για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας με το Μεταναστευτικό, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για… Καμπούλ. Υπογράμμισε ότι παρά το ότι και ο ίδιος είχε πάρει θέση υπέρ του τεμένους στον Βοτανικό, δεν έγινε το απαραίτητο, δηλαδή να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά, ενώ επιτέθηκε και στην κυβέρνηση γιατί δεν κατάφερε να συσχετίσει την εισβολή στην Ουκρανία με την εισβολή στην Κύπρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα