Χυδαιότητες πάλι από τον ευνοούμενο της κυβέρνησης Γρηγόρη Ψαριανό

Σε ρόλο «κομματοφύλακα» του ΣΥΡΙΖΑ ο Βαρεμένος

Παρότι «ανταμείφθηκε» για τις υπηρεσίες του και το ακούραστο γλείψιμο σε υπουργούς και στον πρωθυπουργό, πιάνοντας στασίδι στα έδρανα της εξουσίας, και συγκεκριμένα διοριζόμενος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Γρηγόρης Ψαριανός αισθάνεται την ανάγκη να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

Τώρα, αν είναι θέμα χαρακτήρα ή, πολύ απλά, βλέπει ότι πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών και πιστεύει ότι θα μπορέσει να «διορθώσει» την αδικία που μάλλον πιστεύει ότι διέπραξαν εις βάρος του οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι, αντί να τον στείλουν να στρογγυλοκάθεται στη Βουλή, τον πέταξαν στα αζήτητα, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος παρά μόνο ο ίδιος.

Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, οσμιζόμενος -με τρόπο που μόνον αρπακτικά δημόσιων θέσεων θα μπορούσαν- τι ακριβώς ζητά ο στενός κύκλος του Μαξίμου αυτή την εποχή, αποφάσισε να επιχειρήσει να διχάσει ακόμη μια φορά τους Ελληνες, αποκαλώντας τους «πουτινόσκυλα».

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι γεμάτη η Ελλάδα πουτινόσκυλα». «Υπάρχει μεγάλη και στην Αμερική με τον Τραμπ, στην Αγγλία με το Brexit, ενδεχομένως και στη Γαλλία με τη Λεπέν. Στην Ευρώπη έχουμε επενδύσει σε ευρωπαϊκά πουτινόσκυλα» συμπλήρωσε ο κ. Ψαριανός. Αντί όμως ο παριστάμενος κ. Βαρεμένος να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτού του είδους τη διχαστική ρητορική, που ουσιαστικά τοποθετεί όποιον δεν συμμερίζεται τις απόψεις του κ. Ψαριανού στην κατηγορία του «πληρωμένου πράκτορα», αποφάσισε να κάνει τον «κομματοφύλακα» και να υπερασπιστεί μόνο την… Ελενα Ακρίτα, ίσως επειδή αυτή ταιριάζει περισσότερο με τα χνώτα του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο χαμηλής ποιότητας μεταξύ των δύο, κατά το οποίο ο κ. Βαρεμένος ασχολείτο με το αν είπε ή όχι την κυρία Ακρίτα «πουτινόσκυλο» ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τον τελευταίο να επιχειρεί να «κάνει την πάπια», ισχυριζόμενος ότι ποτέ δεν της απέδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Ίσως οι δύο «πολιτικοί άνδρες» μετά το πέρας του τηλεοπτικού καβγά να έδωσαν και συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον, αφού κατάφεραν αμφότεροι να απευθυνθούν στο αυστηρά κομματικό κοινό τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα