Ν. Ανδρουλάκης: «Δεκανίκι της κυβέρνησης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ενοχλημένη με τον Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται δημόσια η Χαριλάου Τρικούπη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε το βράδυ της Κυριακής από το συνέδριο ότι κατανοεί μεν την επαμφοτερίζουσα πολιτικά στάση που τηρεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά τον κάλεσε να δεσμευτεί τουλάχιστον ότι «δεν θα γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη».

Μιλώντας χθες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. απάντησε επιθετικά: «Δεκανίκι της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ο κ. Τσίπρας, γιατί ο ελληνικός λαός δίνει άλλοθι στα λάθη της Ν.Δ. επειδή φοβάται την επιστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργικό θώκο. Εμείς λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό: Αν βλέπετε τη ζημιά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης και θυμάστε τη ζημιά που έκαναν Τσίπρας – Καμμένος, εμείς δίνουμε την ευκαιρία διά της ψήφου στην παράταξή μας να μην έχετε πρωθυπουργό ούτε τον έναν ούτε τον άλλον και μέσα από ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα να γυρίσει σελίδα ο ελληνικός λαός».

Αναφερθείς ειδικότερα στο θέμα των συνεργασιών, για το οποίο υφίσταται στενό μαρκάρισμα από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., επανέλαβε: «Είμαι υπέρ των συνεργασιών, αλλά με αξιακό τρόπο» και σημείωσε δηκτικά ότι η αποθέωση Πολάκη στο συνέδριο δεν είναι τεκμήριο προοδευτικού κόμματος. Σχολιάζοντας τις πρωθυπουργικές επιλογές παρατήρησε: «Ο κ. Μητσοτάκης βιάστηκε πολύ. Οταν τρέχεις πολύ με το αυτοκίνητο και φρένο να πατήσεις, μπορεί να μην αποφύγεις το ατύχημα. Τρέξαμε πολύ χωρίς να έχουμε καθαρά τα γεωπολιτικά δεδομένα των επιλογών μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα