Υπουργοί εισηγούνται στον Κυριάκο άμεση προσφυγή στις κάλπες

Πασχαλινές φήμες ότι βασικοί υπουργοί πιέζουν τον πρωθυπουργό να προκηρύξει πρόωρες εκλογές αμέσως μετά το Πάσχα και μετά τις γαλλικές εκλογές κυκλοφορούν έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία. Μάλιστα, φέρεται ότι τον πιέζουν να τις προκηρύξει από το βήμα του συνεδρίου της Ν.Δ. στις 5 Μαΐου.

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης κάνει κανονικά προεκλογικού τύπου περιοδείες το τελευταίο διάστημα. Στη Σαλαμίνα επισκέφτηκε το δημαρχείο, τη Μητρόπολη, τις τοπικές Αρχές, ενώ ζωγράφισε και το δίλημμα των εκλογών. Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι ανακοινώνει παροχές, όπως το χθεσινό διάγγελμα για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Η αλήθεια είναι ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν οργανωμένες διαρροές στον Τύπο για τα υπό κατάρτιση ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Η αλήθεια είναι ότι οι δημοσκοπήσεις όσο διαρκεί το κύμα της ακρίβειας δεν είναι καλές και οι λύσεις που αναζητά η κυβέρνηση είναι κοστοβόρες και μεσοπρόθεσμες. Αλλά να προκηρύξει εκλογές; Τι να σας πούμε! Θα είναι τόσο απότομη η στροφή του «τιμονιού», με βάση όσα είπε ο ίδιος προσφάτως στη Βουλή, ώστε θα ζαλιστεί ο κόσμος και θα αρχίσει να ψάχνει τι συμβαίνει.

Για την ιστορία, να σας πω ότι, αν οι εκλογές γίνουν κανονικά, το 2023, τότε θα έχουμε την εξής σύμπτωση: Θα πραγματοποιηθούν εκλογές μέσα στην ίδια χρονιά κατά σειρά στην Κύπρο, στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ίσως κάποιος θα πρέπει να προηγηθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα