Ο Μαγιορκίνης ποζάρει σαν μοντέλο σε πισίνα, με σχεδόν 30.000 νεκρούς από Covid

Ο εικονιζόμενος θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο που ποζάρει στο Instagram για ένα διαφημιστικό ή ακόμα ένας influencer, ο οποίος επιλέγει να κάνει επίδειξη πλούτου και καλοπέρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, δεν είναι τίποτα από τα δύο…

Είναι ο Μαγιορκίνης, ο  επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, ο οποίος επέλεξε να διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις διακοπές του στην Οία της Σαντορίνης, απαθανατίζοντας στιγμές χαλάρωσης μέσα σε μια χλιδάτη πισίνα, με φόντο τα γαλανά νερά, και με λεζάντα «λιγουρίτσες»!

Κι αν οι στιγμές χαλάρωσης είναι αναγκαίες για όλους, η προβολή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τουλάχιστον προκλητικές, όταν γίνονται από έναν άνθρωπο που σηκώνει στις πλάτες του το βάρος της διαχείρισης της πανδημίας. Πόσο μάλλον όταν, μόνο μέσα στον Απρίλιο, είχαμε 1.604 θανάτους και όταν η χώρα είναι έτοιμη να σπάσει και το φράγμα των 30.000 θανάτων. Αφού ρωτήσατε, οφείλουμε να σας απαντήσουμε, κ. Μαγιορκίνη: Δεν έχουμε καμία «λιγουρίτσα» για τέτοιες ασόβαρες και αναντίστοιχες με αυτά που ζούμε συμπεριφορές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα