Χυδαιότητες Βασίλη Οικονόμου κατά της Δώρας Αυγέρη

Χυδαία συμπεριφορά εις βάρος της Δώρας Αυγέρη επέδειξε ο «τζάμπας» της πολιτικής Βασίλης Οικονόμου, προχωρώντας όχι μόνο σε απαράδεκτη επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε προσβλητική χειρονομία.

Ο -γνωστός για τον απαράδεκτο, «καφενειακού τύπου» λόγο του- πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κοντραρίστηκε με τη βουλευτή με αφορμή τα διαδικαστικά επί του νομοσχεδίου Πλεύρη για τον «γιατρό για όλους», λέγοντάς της, ανάμεσα στα άλλα: «Αυτά αλλού. Αυτά εκεί που σε παίρνει, κυρία μου. Είσαι ανύπαρκτη στην επιτροπή. Έρχεστε μία στις τόσες. Να τελειώνουμε». Μάλιστα, προέβη σε χειρονομία με υπονοούμενα, λέγοντάς της: «Είσαι για πολύ μεγάλο… να σε ακούσουμε και να γελάμε».

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Δώρας Αυγέρη, που μίλησε για «τζάμπα μαγκιές» και έθεσε θέμα μομφής στο πρόσωπο του Βασίλη Οικονόμου, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα. Με ανάρτησή της μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα έκανε λόγο για μια άκρως αντικοινοβουλευτική και αντιθεσμική επίθεση του προέδρου της επιτροπής, σχολιάζοντας πως δεν προσέβαλε μόνο μια βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και την ίδια τη Βουλή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα