Οικονομικό «ζόμπι» η Ν.Δ., υπερδιπλασίασε τα χρέη της

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την ανάληψη της αρχηγίας του κόμματος, το 2016, προχώρησε σε πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος» είναι η πάγια θέση της Ν.Δ. όταν επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα των χρεών της.

Ο εξορθολογισμός του Μητσοτάκη μοιάζει… εντυπωσιακός. «Τα χρέη της Ν.Δ. είναι 193.000.000 ευρώ. Εγώ δεν μπορώ να τα χρεωθώ, ούτε είμαι υπεύθυνος. Είναι χρέη που πολύ δύσκολα μπορούν να αποπληρωθούν» δήλωνε στο Mega αμέσως μετά την εκλογή του, το 2016.

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς παρουσίασε το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης της Ν.Δ. με το σύνθημα «Βάζουμε τάξη στο σπίτι μας». Οπως ανακοινώθηκε πρόσφατα στον ισολογισμό της Ν.Δ., το χρέος του κόμματος έχει εκτοξευθεί στα 391.000.000 ευρώ. Υπερδιπλασιάστηκε επί Μητσοτάκη… Αν ήταν μια απλή εταιρία η Ν.Δ. θα μιλούσαμε για επιχείρηση «ζόμπι», από αυτές που κόπτεται να «σφαγιάσει» η κυβέρνηση επειδή διαρκώς απομυζούν το δημόσιο χρήμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα