Όταν ο Ανδρουλάκης έκανε την πάπια για τις υποκλοπές!

Όποιος φτύνει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι, λέει η ευθύβολη λαϊκή σοφία. Θύμα της, και μάλιστα με θεαματικό τρόπο, έπεσε χθες και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατήγγειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι έπεσε θύμα απόπειρας για την παρακολούθηση των επαφών του μέσω της τηλεφωνικής του συσκευής.

Η Χ. Τρικούπη έχει βγει από χθες στα κεραμίδια, αλλά όλοι θυμούνται ότι επικροτούσε τη σχέση Ανδρέα ΛοβέρδουΣάμπυ Μιωνή, την ώρα που ο τελευταίος παρακολουθούσε υπουργούς!

Θα ήταν, λοιπόν, φρόνιμο για τον Ν. Ανδρουλάκη, προτού προσφύγει δικαστικώς, να συμβουλευόταν τον «δελφίνο» Αν. Λοβέρδο, τον οποίο διατηρεί εντός κόμματος.

Ο τελευταίος έχει ομολογήσει πως βρισκόταν σε υπόγεια συνεννόηση με τον άνθρωπο που παρακολουθούσε και κατέγραφε Ελληνες υπουργούς, τόσο στο εξωτερικό αλλά ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου!

Στο βιβλίο του, που τόση δυσφορία προκάλεσε σε κορυφαία στελέχη του κόμματος, αποδεικνύεται ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ γνώριζε ασφαλώς τη δράση του Σάμπυ Μιωνή, γι’ αυτό ακριβώς και επιδίωξε την επαφή μαζί του. Αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ υιοθέτησε πλήρως την έκνομη και εθνικά επικίνδυνη δράση του αμφιλεγόμενου επιχειρηματία, αποδεχόμενο τη μαρτυρία του και το υλικό υποκλοπών που διέθετε, με μόνο σκοπό να «ξεπλύνει» τον Λοβέρδο!

Η ζωή, όμως, είναι απρόβλεπτη. Και ο Ν. Ανδρουλάκης βρίσκεται σήμερα στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει μια πράξη την οποία όμως είχαν ήδη νομιμοποιήσει το κορυφαίο στέλεχός του και το ίδιο του το κόμμα.

Εκεί, όμως, που αποδεικνύεται περίτρανα η υποκρισία Ανδρουλάκη είναι η στάση του όταν πριν από λίγες εβδομάδες η «δημοκρατία» είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο υποκλοπών, με θύματα τουλάχιστον 17 Ελληνες βουλευτές, στη μεγάλη τους πλειονότητα μέλη επιτροπών υψίστης εθνικής σημασίας! Παρά την τρομακτική και πρωτοφανή αυτή υπόθεση, ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΚΙΝ.ΑΛ. σιώπησαν εκκωφαντικά.

Φαίνεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης ενδιαφέρεται περισσότερο για το τηλέφωνό του απ’ ό,τι για την εθνική ασφάλεια και το εθνικό συμφέρον.

Όταν, όμως, δεν ενοχλείσαι από τους «κοριούς» κατά της πατρίδας και δεκάδων άλλων πολιτικών, η δική σου καταγγελία για τον δικό σου «κοριό» κινείται στα όρια της ιδιοτέλειας και της γραφικότητας.

Το θέμα του, πάντως, συνδέθηκε αυτοδικαίως με το γεγονός ότι από το 2019 η ΕΥΠ υπάγεται απευθείας στον ίδιο τον πρωθυπουργό, από τον οποίο όλες οι πτέρυγες της αντιπολίτευσης ζητούν τώρα εξηγήσεις.

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη θύμισε και άλλες παρακολουθήσεις με θύματα δημοσιογράφους, με πιο πρόσφατη του Θανάση Κουκάκη. Τη γενική υποκρισία κατήγγειλε από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, θυμίζοντας ότι στις επανειλημμένες καταγγελίες του Περισσού τα υπόλοιπα κόμματα κώφευσαν.

Απαντήσεις ζήτησε και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γ. Βαρουφάκης, καταγγέλλοντας ότι και τα δικά του τηλέφωνα παρακολουθούνται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα