Έχασαν τον έλεγχο στο Μαξίμου! Τρέχουν να το μαζέψουν

Κατηγόρησαν μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια ότι είναι πίσω από τον Ανδρουλάκη

Όχι, δεν κυβερνούν τη χώρα, δεν διαχειρίζονται την περιουσία της Ελλάδας προς όφελος του ελληνικού λαού. Κάνουν τεράστιες προσπάθειες να διαχειριστούν τις κρίσεις που δημιουργούν οι ίδιοι για να παραμείνουν στην κυβέρνηση. Αυτό κάνουν. Επί τρεις ημέρες είναι δημοσιευμένη μια είδηση στην ιστοσελίδα newsbreak.gr, ότι το Μαξίμου έχει στοχοποιήσει μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια, και δεν υπάρχει καμία διάψευση. Λογικό ακούγεται, γιατί η είδηση μάλλον ισχύει, καθώς όλοι οι επιτελείς του Μητσοτάκη έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα να πείσουν την επιχειρηματική οικογένεια ότι δεν τρέχει τίποτα.

Αναφέρει η ιστοσελίδα: «Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου χρησιμοποίησε φιλικά προσκείμενους δημοσιογράφους για να διαρρεύσει τη φήμη ότι πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη κρύβεται μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της Ελλάδας, η οποία θέλει να γκρεμίσει τον Κυριάκο επειδή θεωρεί ότι αδικήθηκε από τη διανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια μεσουρανεί στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, ενώ έχει ισχυρή σχέση με τα ΜΜΕ. Θεωρείται μάλιστα παραδοσιακά ένα “φιλικό λιμάνι” για την παράταξη. Προφανώς, οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς έκαναν, όταν άρχισαν να διαρρέουν τη συγκεκριμένη θεωρία -κάποιοι επιμένουν ότι είναι θεωρία συνωμοσίας-, με αποτέλεσμα η όλη ιστορία να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Μόλις τα νεαρά και ουρανοκατέβατα στελέχη του Κυριάκου Μητσοτάκη άρχισαν να επικοινωνούν με βουλευτές, προκειμένου να τους διαβεβαιώσουν ότι πίσω από τη συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη κρύβεται η συγκεκριμένη οικογένεια, δημιουργήθηκε πανικός και τρόμος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που ξεκίνησαν την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή με κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ., που συνδέεται στενά με τον υποτιθέμενο “Ιαβέρη του Κυριάκου”.

Οι περισσότεροι φυσικά για να πιάσουν “στασίδι” για την επόμενη μέρα, αφού με την γκάφα του επικοινωνιακού επιτελείου του Κυριάκου δημιουργήθηκε από το πουθενά ισχυρός αντίπαλος πόλος εντός της Ν.Δ. Παλαιό στέλεχος όμως της παράταξης, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ισχύ της συγκεκριμένης οικογένειας, είχε αντίθετη άποψη: Εάν ήθελαν όντως να τον ρίξουν, αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος θα έψαχνε το κορδόνι για το αλεξίπτωτο… Το αποτέλεσμα; Λογαριασμοί στο twitter, προσκείμενοι στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, αρχίζουν μανιωδώς να διαγραφούν άρθρα…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα