Ρεσιτάλ δωσιλογισμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη! Τους εξύμνησε (ξανά) για τα Μνημόνια

Χαμερπείς υποκλίσεις στους Γερμανούς από τον Γεωργιάδη

Ο άνθρωπος που είπε στον Ντάισελμπλουμ το απαράδεκτο «δεν θα μου πάρει τη δόξα των απολύσεων ο Τόμσεν», την εποχή που ο ελληνικός λαός μάτωνε από τα Μνημόνια της τρόικας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, που και προχθές -κατά την προσφιλή του τακτική- έγλειψε μέχρι και το πάτωμα που πατούν οι Γερμανοί, τους οποίους εξύμνησε μέχρι αηδίας, παρότι επεδίωξαν αποδεδειγμένα με τον Β. Σόιμπλε να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ.

Μιλώντας σε δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, και με μια γλώσσα ως το πάτωμα, είπε «είχαμε εμείς να αντιπαλέψουμε εδώ τον δικό μας λαϊκισμό, αλλά είχατε και εσείς, οι δικοί σας πολιτικοί, να αντιπαλέψετε εκεί τον δικό σας λαϊκισμό» και τόνισε: «Όμως σήμερα μπορούμε να σας κοιτάξουμε με υπερηφάνεια και να σας πούμε ότι η Ελλάδα αποδείχθηκε αντάξια της εμπιστοσύνης σας, διότι όχι μόνο καταφέραμε να μείνουμε στο ευρώ και να εξέλθουμε των Μνημονίων και της ενισχυμένης εποπτείας, αλλά η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας και οι ρυθμοί ανάπτυξής της μας καθιστούν και ένα success story για την Ευρωπαϊκή Ενωση και άρα και την ηγέτιδα χώρα σ’ αυτή, την Ομοσπονδιακή Δημοκρατίας της Γερμανίας…»

Αν είναι δυνατόν Ελληνας υπουργός να ευχαριστεί με αυτόν τον υποτελή και ραγιάδικο τρόπο μια χώρα η κυβέρνηση της οποίας έστησε στον τοίχο τον ελληνικό λαό και τη χώρα μας για δέκα χρόνια και μας συκοφαντούσε με τον χειρότερο τρόπο ως ανάξιο και τεμπέλη λαό, που τρώει τα λεφτά των Γερμανών…

Ο Α. Γεωργιάδης, αμετανόητος και μονίμως οσφυοκάμπτης, όπως είναι, είπε ακόμα πως ήταν από τους πολιτικούς που την εποχή των Μνημονίων «τολμούσα να πω ότι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι φίλη, εταίρος και υποστηρικτής μας» και σημείωσε μάλλον με υπερηφάνεια πως τότε υπήρχαν και πρωτοσέλιδα που τον παρουσίαζαν περίπου σαν «Γερμανό κατάσκοπο του Δ’ Ράιχ»…

Απευθυνόμενος στον πρέσβη της Γερμανίας είπε ότι η χώρα του «ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες στο να εφαρμοστούν στην Ελλάδα τα προγράμματα των μεταρρυθμίσεων και μπορούμε να πούμε ότι τα προγράμματα πέτυχαν τον στόχο τους». Μόνο που οι Ελληνες, κ. Γεωργιάδη, ακόμα ματώνουν και πεινάνε!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα