Η πρόταση Μακρόν στον Ντράγκι για το NATO και η… απογοήτευση στο Μαξίμου

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε τον Μάριο Ντράγκι για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ. Οι πληροφορίες ότι μετά τη γνωστοποίηση της είδησης κατέβηκαν τα στόρια στο Μαξίμου και επικρατούσε κλίμα κατήφειας ελέγχονται ως ανακριβείς.

➜ Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είναι η εμπροσθοφυλακή της συμμαχίας στο ΝΑΤΟ, επιτιθέμενος διαρκώς στον Πούτιν και στέλνοντας όπλα στο μέτωπο, φαίνεται ότι τα κριτήρια για εκείνον που θα γίνει ο νέος Στόλτενμπεργκ είναι «άλλα». Και ένα από αυτά είναι να μπορεί να επικοινωνήσει με τους αντιπάλους.

➜ Βεβαίως, πρέπει να πούμε ότι η πρόταση Μακρόν να προτείνει Ιταλό για το αξίωμα του γραμματέα του ΝΑΤΟ δεν είναι πολιτικά αθώα. Διότι -ως γνωστόν- είναι σε σύγκρουση με τη νέα Ιταλό πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι. Και διά του Ντάγκι επιχειρεί εισοδισμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα