Κεραυνοί Μυτιληναίου κατά της Φον ντερ Λάιεν

➜ Οπως είπε ο κύριος Μυτιληναίος, ο μεγάλος ξένος επενδυτής τού μετέφερε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο «έχει αδυναμία». Για να του απαντήσει ο Μυτιληναίος: «Αν είναι έτσι, έλα να τον δεις τώρα, θα του κάνει καλό να τον δεις σε αυτήν την περίοδο!» Δεν ξέρουμε αν ο Γουάτσα έπιασε το υπονοούμενο, αλλά, όπως του ανακοίνωσε, θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο.

➜ Ενδιαφέρον είχαν οι μπηχτές Μυτιληναίου για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την οποία συνάντησε μαζί με άλλους 29 CEO ευρωπαϊκών εταιριών στις Βρυξέλλες. Οπως είπε ο Ευάγγελος, ενώ εκείνοι πήγαν να της πουν ότι έχουν κλείσει τα μισά εργοστάσια ενέργειας στην Ευρώπη και, αν δεν γίνει κάτι, θα κλείσουν και τα άλλα μισά, η Γερμανίδα τούς μιλούσε επί σαράντα λεπτά για τον πόλεμο στην Ουκρανία! Για να τους δώσει να καταλάβουν ότι «ο πόλεμος και η δημοκρατία έχουν κόστος» και πρέπει να βάλουν το… χέρι στην τσέπη. Μετά ταύτα ο Μυτιληναίος είπε: «Δεν φταίει για όλα ο Πούτιν!»
Κ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα