Η Σπυράκη τα φορτώνει όλα στον συνεργάτη της

Στον στενό της συνεργάτη επιχειρεί να φορτώσει η Μαρία Σπυράκη το πρόβλημα με τις οικονομικές παρατυπίες που εντόπισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ. Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. ή, αλλιώς, «η Μαρία της απάτης», που κατηγορείται ότι δεν απέδιδε την προβλεπόμενη αμοιβή στον κοινοβουλευτικό βοηθό της, με αποτέλεσμα να έχει καρπωθεί περισσότερα χρήματα, προσπαθεί να τα ρίξει όλα στον βοηθό της.

Η Μαρία Σπυράκη καλεί τώρα τον συνεργάτη της, ο οποίος, όπως η ίδια ισχυρίζεται, έλαβε το επίδομα αλλοδαπής, ποσού 21.240 ευρώ, να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του, οικονομική και διοικητική, και ξεκαθαρίζει πως, εάν δεν ανταποκριθεί, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου της με το λογιστήριο της Ευρωβουλής για την περίοδο 2016-2020.

Το εξώδικο

Αρνήθηκε δε κάθε ποινική και πολιτική ευθύνη, και ταυτόχρονα δήλωσε ότι προσεχώς προτίθεται να ασκήσει κάθε ένδικο δικαίωμα, προσθέτοντας πως έχει στείλει εξώδικη πρόσκληση στον πρώην συνεργάτη της, τον οποίο καλεί να αναλάβει τη διοικητική και οικονομική ευθύνη, δηλώνοντας διαθέσιμη στις Αρχές για την ταχεία και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σε δημόσια ανάρτηση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατέθεσε ήδη το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου της με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020. Οπως ισχυρίζεται, «το ποσό αυτό έλαβε πρώην συνεργάτης μου ως επίδομα αλλοδαπής στον τραπεζικό του λογαριασμό την περίοδο 2016-2020. Είναι ωστόσο ευθύνη του να τεκμηριώσει τον ακριβή χρόνο παρουσίας του στους τόπους συνεδριάσεων, δηλαδή στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα