Αδικαιολόγητες αβρότητες Μητσοτάκη με τον πρέσβη!

Παρότι οι Τούρκοι δεν σταματούν να απειλούν την Ελλάδα, ακόμη και με πόλεμο ορισμένες κινήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αντί να απαντούν με αποφασιστικότητα στην προκλητική ρητορική, μοιάζουν να την παραβλέπουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να καλέσει τον απερχόμενο Τούρκο πρέσβη στο Μέγαρο Μαξίμου, για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει μάλιστα για τις υπηρεσίες και τη θητεία του στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος τον οποίο υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός είναι αυτός που συνεχώς, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, εξυμνεί τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Μπουράκ Οζούργκεργκιν, ο απερχόμενος πρέσβης της Τουρκίας, είναι γνωστός για τον αναθεωρητικό λόγο του και κατά καιρούς έχει επιδοθεί σε απίστευτες δηλώσεις, καθώς έχει κατηγορήσει τους Κυπρίους ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα της Τουρκίας και έχει ισχυριστεί πως «δεν μπορούμε να μιλάμε για υφαλοκρηπίδες στο Αιγαίο». Ο απερχόμενος Τούρκος πρέσβης τα τελευταία χρόνια έχει καλέσει πολλές φορές σε συμβιβασμό Ελλάδα και Τουρκία και είναι απορίας άξιο γιατί ο Ελληνας πρωθυπουργός επέλεξε να τον καλέσει στο Μαξίμου. Την είδηση και φωτογραφίες από τη συνάντηση έδωσε με ανάρτησή της η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα στο twitter, ενώ η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Οζούργκεργκιν για τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της θητείας του για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα