Δένδιας: Προεκλογικό καφεδάκι στο Φάληρο

Σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε, και οι βουλευτές αξιοποιούν τις μέρες των γιορτών για περιοδείες στις εκλογικές τους περιφέρειες και για προσωπική επαφή με τους ψηφοφόρους τους. Οπως έκανε χθες Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος εθεάθη να πίνει τον καφέ του στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στην Πλατεία του Φλοίσβου. Ηταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κ. Δένδια μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε σε μονή του Αγίου Ορους τα Χριστούγεννα και τον ελαφρύ τραυματισμό του στο πρόσωπο.

Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, ο σταθερά δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης, όπως καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις, βρήκε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την αργία της δεύτερης ημέρας του χρόνου για επαφή με ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας, που έσπευσαν να συζητήσουν μαζί του.

Είναι γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών, σε αντίθεση με άλλους υπουργούς, δεν έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες, αφού ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό λόγω των υπουργικών του καθηκόντων, ειδικά σε μια περίοδο που τα εθνικά μας θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων.

Και σε αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, και τους επόμενους προεκλογικούς μήνες, δεδομένου ότι τα εθνικά μας θέματα απαιτούν συνεχή εγρήγορση και εμπεριστατωμένη προώθηση των θέσεών μας στο εξωτερικό. Είναι βέβαιο όμως ότι ο κ. Δένδιας δεν κινδυνεύει εκλογικά και, παρά τον ανταγωνισμό που έχει, δεν θα χάσει την πρώτη θέση.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η χθεσινή του εμφάνιση στον Φλοίσβο ήταν και μία… επίδειξη δύναμης και επιρροής στον Νότιο Τομέα, αφού στην παρέα του βρισκόταν ο έτερος βουλευτής του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης, που για 16 ολόκληρα χρόνια ήταν δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με πολύ υψηλά ποσοστά.

Στην παρέα επίσης ήταν ο διάδοχος του κ. Χατζηδάκη, δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Αλέκος Πανταζής, ένας από τους πρώτους γραμματείς της ΟΝΝΕΔ στο Παλαιό Φάληρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα