Στο ΓΝΑ με κολπική μαρμαρυγή ο Βούτσης

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας νοσηλεύεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης (φωτό), καθώς υπέστη κολπική μαρμαρυγή λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Ο Νίκος Βούτσης βρίσκεται στο νοσοκομείο από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς έχει νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν. Το 2017 είχε περάσει εκ νέου το κατώφλι του 251 ΓΝΑ για να υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα στον τέως πρόεδρο της Βουλής! Πάντως, ο Νίκος Βούτσης δεν είναι ο μόνος στην Κουμουνδούρου ο οποίος δεν άλλαξε τον χρόνο στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Και η νέα εκπρόσωπος Τύπου Πόπη Τσαπανίδου έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο, καθώς, αμέσως μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα καθήκοντα τα οποία ανέλαβε, προσβλήθηκε από βαρύ κρυολόγημα, που εξελίχθηκε σε πνευμονία. Πάντως, η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου, σύμφωνα με ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να λάβει εξιτήριο αύριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα