Τουλουπάκη: Ζητά έλεγχο για «κοριούς» από την ΕΥΠ

Αίτημα βόμβα της Ελένης Τουλουπάκη (φωτό) στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών προκειμένου να ελέγξει αν παρακολουθούνταν το κινητό της τηλέφωνο από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς κατέθεσε αίτημα προς την Αρχή με σκοπό να ελεγχθεί εάν το τηλέφωνο της είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το 2019 μέχρι και σήμερα. Ακόμα, ζητεί να πληροφορηθεί, εφόσον πράγματι διαπιστωθεί πως είχε μπει «κοριός» στο κινητό της, για το πότε παρακολουθούνταν, την αιτία, αλλά και τα στοιχεία που προέκυψαν από την επισύνδεση.

Το αίτημα στηρίζεται σε σοβαρές ενδείξεις που έχει η ίδια, καθώς, όπως επισημαίνει, έχει διαπιστώσει πως «καθ’ όλο το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών εντοπίζονται συνεχώς φαινόμενα που παραπέμπουν σε παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεών μου». Συγκεκριμένα, η Ελένη Τουλουπάκη έχει διαπιστώσει, όπως αναφέρει η ίδια στην αίτησή της, συχνότατο αιφνίδιο τερματισμό συνδιαλέξεων που πραγματοποιούνται από τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές χωρίς πρόβλημα συνδεσιμότητας.

Ακόμα, έχει παρατηρήσει παρεμβάσεις τρίτων άγνωστων συνομιλητών κατά τη διάρκεια των συνδιαλέξεών της, καθώς και ακρόαση αντίλαλου της φωνής της κατά τη συνομιλία. Σημειωτέον πως η αίτηση της Ελένης Τουλουπάκη βασίζεται και στο δημοσίευμα της «Εστίας» με τίτλο «Ο κ. Πλιώτας και η κυρία Τουλουπάκη μεταξύ των 170 υπό παρακολούθηση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα