Εφημερίδα «Le Soir»: Ετσι «κάηκε» η Εύα Καϊλή

Καθοριστικής σημασίας στην εξέλιξη των ερευνών για το σκάνδαλο Κατάρ-gate φαίνεται πως ήταν η προσπάθεια της Εύας Καϊλή να κρύψει μέσω του πατέρα της Αλέξανδρου τις βαλίτσες με τα μετρητά.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει ο διευθυντής της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», η οποία από κοινού με την ιταλική «La Repubblica» ηγείται εδώ και καιρό των αποκαλύψεων για το Κατάρ-gate.

Ο Μπερτί υποστήριξε ακόμη ότι η Εύα Καϊλή προφανώς βρέθηκε μπλεγμένη στο κύκλωμα λόγω του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι, που ήταν ο βοηθός του Αντόνιο Παντσέρι, του ανθρώπου που κινούσε τα νήματα μεταξύ Κατάρ – Μαρόκου – Ευρωκοινοβουλίου. Την ίδια ώρα, κρίσιμες φαίνεται πως θα είναι οι επόμενες ημέρες και για τον πατέρα της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον των βελγικών Αρχών με τη σύντροφό του, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11 Ιανουαρίου. 

Εν τω μεταξύ, ύστερα από έναν ολόκληρο μήνα, η ευρωβουλευτής κατάφερε το απόγευμα της Παρασκευής να δει την κόρη της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», η μικρή, συνοδευόμενη από τον παππού της Αλέξανδρο, έφτασε στις φυλακές Χάρεν στις 16.20 και αναχώρησαν τρεις ώρες αργότερα, στις 19.20. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα