Νέος «σκυλοκαβγάς» Άδωνη – Πολάκη, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς

Οι Αδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης ενεπλάκησαν χθες σε νέο «σκυλοκαβγά», στον απόηχο των εγκαινίων μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στα Εξαμίλια Κορίνθου.

Με το γνωστό ακαδημαϊκό ύφος τους, που το διέπουν η καλλιέπεια, το υψηλό ήθος και οι αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, αντάλλαξαν κοσμητικά επίθετα, μεταφέροντας τον δημόσιο διάλογο σε νέες, απάτητες κορυφές…

Συγκεκριμένα, το νέο επεισόδιο ανάμεσα στα δύο πρόσωπα άρχισε ύστερα από διαδικτυακή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος σημείωσε σε απειλητικό σχόλιό του στο twitter: «Δείτε το αδιευκρίνιστο λαμόγιο της Novartis με το διευκρινισμένο λαμόγιο της ENERGA!!!

Αγκαλιές και φιλιά, κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Μηλιώνης είναι ο χρηματοδότης του εργοστασίου παραγωγής προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Από τα λεφτά που έκλεψε από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΥΡΘΟΥΝ… Δεν είναι απειλή, είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Διεφθαρμένα λαμόγια που βγήκατε και στη ρούγα»

Απαντώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κράτησε αυτόν τον υποδειγματικό διάλογο στο… ύψος του, γράφοντας με τη σειρά του: «Σου έχω πει να μην πίνεις πολύ το βράδυ. Τους νόμους για την κάνναβη τους έχετε ψηφίσει όλους. Και τους δικούς σας και τους δικούς μας».

Ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «στα εγκαίνια της Tikun ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τον τοπικό σας βουλευτή ως εκπρόσωπό του αλλά και τον κ. Καρανίκα. Και οι δύο χαιρέτισαν την επένδυση. Ο δε κ. Μηλιώνης αθωώθηκε ομοφώνως από το Εφετείο και παρήλθε και η οριστική προθεσμία αναίρεσης από τον Α.Π., άρα η αθώωσή του είναι αμετάκλητη! Επιτέλους, είσαι βουλευτής και πρώην υπουργός, δείξε έστω ελάχιστο σεβασμό στα δικαιώματα των πολιτών και στην ελληνική Δικαιοσύνη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα