Συγκίνηση για τον θάνατο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη

Εχασε, τη μάχη με τον καρκίνο

Σοκαρισμένος είναι ο πολιτικός κόσμος για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του
Μανούσου Βολουδάκη, του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 57 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο δραστήριος βουλευτής, οικονομολόγος στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών, πάλευε εδώ και καιρό με τον καρκίνο που τον χτύπησε στους πνεύμονες, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, και νοσηλευόταν εδώ και δέκα ημέρες.
Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή στη Βουλή ο πρόεδρός της Κώστας Τασούλας, με το Σώμα να τηρεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Όλοι οι βουλευτές είναι συγκλονισμένοι, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

Τη συντριβή του για τον θάνατο του βουλευτή εξέφρασε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για «καλό φίλο και συνεργάτη, αγαπημένο συμπατριώτη και πιστό συμμαχητή», ενώ, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή του από την απώλειά του.

Ο Καραμανλής

Την ίδια ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε συλλυπητήρια δήλωσή του, ανέφερε πως «με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον Μανούσο Βολουδάκη. Εναν πολιτικό με ήθος, με όραμα για τον τόπο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, έναν άξιο νέο άνθρωπο που είχε πολλά να προσφέρει».

Τον βουλευτή αποχαιρέτησε και ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο «υπέροχο, ευγενή, πολιτισμένο, καταρτισμένο, προσηνή, οικογενειάρχη», ο οποίος «πολιτεύτηκε με ήθος, με επιχειρήματα και προπαντός με ανυπέρβλητη μαχητικότητα». Τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους εξέφρασαν όλες οι πτέρυγες, τονίζοντας πως ο βουλευτής υπήρξε πάντοτε παρών στις κοινοβουλευτικές μάχες, εκφράζοντας ανοιχτά τις απόψεις του, μη διστάζοντας ακόμη και να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση. Σημειωτέον πως ο πρώτος επιλαχών στον νομό Χανίων για να καταλάβει τη βουλευτική έδρα της Ν.Δ. είναι ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα