Ο ιπποκόμος του Λοβέρδου πήγε στη ΝΔ

Σε περαιτέρω ενίσχυση της πασοκογενούς πτέρυγας της Ν.Δ. προχώρησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δέχτηκε στις τάξεις του κόμματος τον Σπύρο Καρανικόλα, που είχε διατελέσει αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ., ενώ ήταν ο πιο στενός συνεργάτης, το «πουλέν» του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η προσχώρησή του στη Ν.Δ. ήταν αναμενόμενη από τον περασμένο Ιούνιο, όταν αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ εκτοξεύοντας ευθείες «βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε δρόμους «χωρίς σαφή κατεύθυνση και χωρίς ορατή διέξοδο, με μόνο στόχο τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις». Από τότε συχνά με σχόλιά του υμνούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανταμείφθηκε τώρα με μια θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η πορεία του είναι πολύπλοκη και καιροσκοπική και η πολιτική του διαύγεια μάλλον θολή. Ιδού γιατί: Παλιότερα, όπως έλεγαν χθες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είχε φύγει ξανά από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας ότι είχε γίνει «ουρά της Νέας Δημοκρατίας» και είχε ακολουθήσει το κόμμα της κυρίας Κατσέλη, ενώ πριν από λίγους μήνες έφυγε ξανά καταγγέλλοντας ότι έγινε «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ». «Από τη Λούκα Κατσέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τατουάζ δρόμος!» σχολίαζαν στο ΠΑΣΟΚ.

Η επιλογή να προσχωρήσει στη Ν.Δ. προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στις λίστες με τα πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν με το κακόβουλο λογισμικό Predator. Ψιλά γράμματα, θα πείτε, τι αξία έχει μια παρακολούθηση μπροστά στο βουλευτιλίκι… Και για να μην ξεχνιόμαστε, ήταν φίλος με τον… γνωστό και μη εξαιρετέο Μένιο Φουρθιώτη, που είχε πάρε δώσε με το Μέγαρο Μαξίμου (τον Γιώργο Γεραπετρίτη και άλλους).

Ο κ. Καρανικόλας ήταν αυτός που στο παρελθόν μεσολάβησε για να δεχθεί ο Αρχιεπίσκοπος τον Φουρθιώτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η Αρχιεπισκοπή να απολογείται όταν βγήκαν στη φόρα όλα τα «αποκαλυπτικά» για τον Φουρθιώτη. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν θα αντικαταστήσει το τατουάζ που έχει στο χέρι του με τη φράση «κίνημα αλλαγής», με το όνομα «Κυριάκος Μητσοτάκης»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα