Οι υποψηφιότητες της Ν.Δ. σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Σίγουροι θεωρούνται οι νυν βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Ελενα Ράπτη, Αννα Ευθυμίου, Στράτος Σιμόπουλος

Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες για την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης από πλευράς Νέας Δημοκρατίας εν όψει των βουλευτικών εκλογών, όπως υποστηρίζουν τα κομματικά στελέχη της πόλης.

Οι νυν βουλευτές που θα είναι και πάλι υποψήφιοι είναι οι Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Ελενα Ράπτη, Αννα Ευθυμίου, Στράτος Σιμόπουλος, ενώ αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Υποψήφιος εκ νέου θα είναι ο δημοσιογράφος και αδερφός του Κυριάκου Βελόπουλου, Δημήτρης Βενιέρης, καθώς και ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οικονομολόγος Παναγιώτης Κοκκόρης και ο δικηγόρος Νίκος Καραγιαννακίδης.

Δήμαρχος Λαγκαδά

Πιθανή υποψηφιότητα είναι και του νυν δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη, καθώς και του νυν αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Σωκράτη Δημητριάδη. Από αυτόν τον χώρο, της Αυτοδιοίκησης δηλαδή, προέρχεται και το όνομα της αντιδημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Φωτεινής Πεσματζόγλου-Δεβετζή.

Οσον αφορά τα νέα πρόσωπα, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται η δικηγόρος και μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΘ Αφροδίτη Νέστορα, ο επιχειρηματίας Μάριος Δράμαλης, η γιατρός και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαρία Χατζηδημητρίου, η ιατρική – φαρμακευτική αντιπρόσωπος Τάνια Κιουμουρτζίδου και η επιχειρηματίας Σμαρώ Μανιάτη.

Για τη Β’ Θεσσαλονίκης, εκεί τα πράγματα για τα νέα πρόσωπα δείχνουν να είναι πιο δύσκολα από τη στιγμή που υπάρχουν οι «μόνιμοι» Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ενώ -όπως όλα δείχνουν- ο Φάνης Παππάς θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σ’ αυτούς που έρχονται από το 2019 θα πρέπει κανείς να προσθέσει την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παροχών του ΕΦΚΑ Κατερίνα Ζιούτα και την επιχειρηματία Χριστίνα Ανατολίτη-Πλάρα. Από εκεί και πέρα, νέα πρόσωπα αποτελούν η καθηγήτρια αγγλικών Μαρία Γιαννοπούλου, ο επιχειρηματίας Νίκος Βιδάλης και οι πολιτικοί μηχανικοί Σοφία Λαβασά και Παναγιώτης Θεοδώρου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα