Παρακολουθήσεις: Σε άλλη γραμμή ο Καρχιμάκης

«Θα αξιοποιήσουμε την τρίτη εντολή, αλλά ο παρακολουθούμενος δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον παρακολουθούντα» υπογράμμισε χθες ο Μιχάλης Καρχιμάκης, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέας του κόμματος.

Η θέση του αποτυπώνει το βαθύ εσωτερικό χάσμα που διατρέχει πλέον το ΠΑΣΟΚ στην πορεία προς τις κάλπες. Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», όπως εκφράζεται από στελέχη σαν τον Μ. Καρχιμάκη, τον Χάρη Καστανίδη και συνολικά την πλευρά Παπανδρέου, επιμένει να υπογραμμίζει ότι πάγιος ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος του κόμματος ήταν η Δεξιά.

Υπογραμμίζουν δε, εμμέσως και προειδοποιητικά προς την ηγεσία, πως πιθανή μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. θα κινητοποιήσει απρόβλεπτες καταστάσεις, που προοιωνίζονται σίγουρα τη συρρίκνωση και σε επόμενη φάση τη διάσπαση του κόμματος.

Αναφερθείς στο προγραμματικό πλαίσιο που θα θέσει το ΠΑΣΟΚ στις μετεκλογικές συζητήσεις, αναρωτήθηκε αν τα δύο μεγάλα κόμματα θα δεχτούν την κατάργηση του εργατικού νόμου Χατζηδάκη, αν θα δεχτούν την κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζιτών και αν θα δεχθούν την επαναφορά του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Θα είμαστε σε διαρκή σύγκρουση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία» συνέχισε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος με αφορμή τις αποχωρήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για κάποιους που «επέλεξαν να πάνε στη Δεξιά, αποδεικνύοντας τι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα