Ο Οικονόμου άδειασε και πάλι τη Νικολάου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς χθες, πήρε ακόμα μία φορά αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της ότι δεν υπάρχει πόρισμα του ΣΔΟΕ

Εκτεθειμένη άφησε ακόμα μία φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την υποψήφια βουλευτή Ευβοίας Σοφία Νικολάου για το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο ζημίωσε το Δημόσιο 2.000.000 ευρώ από απευθείας αναθέσεις την περίοδο της πανδημίας, όταν ήταν γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.

Εξάλλου, η ίδια δεν διέψευσε χθες το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», σύμφωνα με το οποίο είχε πάει σε προεκλογική συγκέντρωση του διαιτητή Φίλιππου Ντόβα, που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, και είχε φωτογραφηθεί μαζί του.

Ως προς το πόρισμα του ΣΔΟΕ, ο κ. Οικονόμου, ερωτηθείς χθες, πήρε ακόμα μία φορά αποστάσεις από την κυρία Νικολάου αλλά και από τους ισχυρισμούς της ότι δεν υπάρχει πόρισμα του ΣΔΟΕ, καθώς μίλησε για «εκδοχές της κυρίας Νικολάου». «Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω για το ζήτημα. Υπάρχουν οι απόψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και οι εκδοχές της κυρίας Νικολάου. Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. θα γίνει το επόμενο διάστημα, σε αυτή τη φάση δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πάντως ότι ιστοσελίδα υποστήριζε χθες πως το τελικό πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν εντοπίζει καμία παρανομία. Το θέμα, όπως φαίνεται, θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Απάντηση

Η κυρία Νικολάου απαντώντας χθες στο πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «είναι αδιανόητο να στοχοποιείται οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ενός υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, και μάλιστα το 2019, και σίγουρα πολύ μακριά από τον χρόνο που τελέστηκαν τα ειδεχθή εγκλήματα με τα οποία συνδέεται ο εν λόγω πολιτευτής» και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσής μου, μια απίστευτη εκστρατεία “δολοφονίας χαρακτήρων” με αβάσιμα δημοσιεύματα, τα οποία εκπορεύονται από συγκεκριμένους, άθλιους κύκλους. Τους ξέρω και με ξέρουν, και θα τους αντιμετωπίσω με τον τρόπο που τους αξίζει».

Επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος επίσης ήταν στην ίδια εκδήλωση και είχε βγάλει φωτογραφίες με τον Φ. Ντόβα, δεν απάντησε, όμως έκανε γνωστό ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον όσων στο διαδίκτυο αφήνουν υπόνοιες ότι είναι «παιδοβιαστής». Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να πιέζει την κυβέρνηση για το θέμα της κυρίας Νικολάου με το ΣΔΟΕ. «Για πόσο ακόμη θα κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης; Μετά και το σημερινό “άδειασμα” από τον κ. Οικονόμου τι τον εμποδίζει να την αποπέμψει άμεσα από τα ψηφοδέλτια και το κόμμα της Ν.Δ.;» είπε η εκπρόσωπός του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα