Ανεβάζει τόνους η αντιπολίτευση

Το έγκλημα των Τεμπών αποτελεί θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανεβάζουν σταδιακά τους τόνους της κριτικής, καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο των πραγμάτων και ότι το διαβόητο «επιτελικό κράτος» ήταν μια ψευδαίσθηση έντεχνα καλλιεργημένη, με τη βοήθεια των ταϊσμένων από τον Σ. Πέτσα ΜΜΕ, πίσω από την οποία κρύφτηκαν η ανεπάρκεια και η ιδιοτέλεια αυτής της κυβέρνησης. Ουσιαστικά, το Μαξίμου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κλοιό πολιτικής απομόνωσης, με την αντιπολίτευση να κλιμακώνει την αντιπαράθεση σε όλο το εύρος των θεμάτων.

Ολα τα κόμματα βρίσκονται σε κατάσταση πολεμικής επιφυλακής, βλέποντας τώρα μια δυνατότητα να εξαπολύσουν πόλεμο φθοράς κατά της κυβέρνησης, η οποία εμφανίζει έκδηλα συμπτώματα πολιτικής αρρυθμίας και ζάλης. Η οικονομία, η ακρίβεια, που θερίζει και γονατίζει τα νοικοκυριά, οι γελοίες εμφανίσεις τού -χαρακτηρισμένου «καραγκιόζη» με δικαστική απόφαση- Αδωνη Γεωργιάδη, οι αδίστακτες επιλογές της υπουργού Κολεγίων -και κατ’ ευφημισμόν Παιδείας- Νίκης Κεραμέως, οι πολιτικές στην Υγεία, στην ενέργεια και στα εργασιακά θα έχουν από δω και μπρος την τιμητική τους. Τα Τέμπη κουρέλιασαν το επικοινωνιακό προσωπείο του Μητσοτάκη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα