Καταγγελία Βελόπουλου για εξαγορά υποψήφιων βουλευτών του από τη Ν.Δ.

Δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο χρηματισμό εάν δεν βγαίνει η μετεκλογική αριθμητική

Στη σοβαρή καταγγελία περί απόπειρας επηρεασμού υποψήφιων βουλευτών του από τη Νέα Δημοκρατία προέβη ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η «γαλάζια» παράταξη να επιχειρήσει μετεκλογικά να εξαγοράσει βουλευτές της Ελληνικής Λύσης προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του κόμματος δεν έκρυψε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο η Ν.Δ. να προσπαθήσει την επομένη των εκλογών της 21ης Μαΐου να «κλέψει» βουλευτές του, σε περίπτωση που δεν βγαίνει η μετεκλογική αριθμητική λόγω της απλής αναλογικής.

«Αν τώρα παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην κατέβουν με την Ελληνική Λύση, λέγοντάς τους ότι “υπάρχει μια θεσούλα για να βολευτείτε”, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών και πώς θα φεύγουν οι τροχήλατες βαλίτσες προς τους 10-15 αποστάτες που θα χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εκτοξεύοντας μύδρους κατά την κυβερνώσας παράταξης, κατηγορώντας την ότι είναι «ένα κόμμα εθισμένο στην αποστασία και βουτηγμένο στον βούρκο της ανηθικότητας». Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ίδιος να προσφύγει στις εισαγγελικές Αρχές, καθώς, όπως κατήγγειλε χθες το πρωί, άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησαν με διάφορες υποσχέσεις να πείσουν υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης να μην κατέβουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Κατά τα λοιπά, ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε πως βρίσκεται στα σκαριά συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους πολίτες να τους «μαυρίσουν» και να «ψηφίσουν λογικά», λέγοντας πως «τα τελευταία χρόνια, βέβαια, έχουμε και παλίνδρομες επαναφορές. Φεύγουν βουλευτές από ένα κόμμα, πάνε σε άλλο, ξαναεπιστρέφουν. Αυτό δείχνει ότι και τα τρία κόμματα δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά». Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Βελόπουλος επέμεινε να διαμηνύει πως το κόμμα του θα έχει αυτόνομη πορεία στον δρόμο προς τις διπλές κάλπες. Όπως είπε, «εμείς καλούμε κάθε Ελληνα που θα πάει να ψηφίσει στις 21 Μαΐου να ψηφίσει λογικά για την Ελλάδα, για την πατρίδα, για το έθνος μας, για κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα ξεχωριστά. Η ψήφος στην Ελληνική Λύση είναι η μοναδική λύση», δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των βουλευτών του. Τόνισε δε ότι αυτή ήταν η τελευταία ομιλία του στην παρούσα Βουλή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα