«Στόλισαν» τον Καππάτο της Ν.Δ. στην Κεφαλλονιά

Περαστικοί αποδοκίμασαν τον βουλευτή που είχε το θράσος να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε κεντρική πλατεία με τον δημοσιογράφο Ν. Μάνεση

Δημοφιλέστατος από… την ανάποδη φαίνεται πως είναι στη γενέτειρά του, στην Κεφαλλονιά, ο βουλευτής της Ν.Δ. Παναγής Καππάτος. Ο άνθρωπος που προκάλεσε αηδία στο πανελλήνιο όταν η «δημοκρατία» αποκάλυψε ότι πήρε το μέρος των τραπεζών απέναντι σε άτυχους δανειολήπτες, που επιθυμούσαν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη για να σώσουν το κεραμίδι τους, φαίνεται πως είναι πλέον ανεπιθύμητος και στο ίδιο το νησί του.

Οπως αποκαλύπτει το τοπικό PortoniNews, προχθές το μεσημέρι σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου, όταν περαστικοί από κεντρική καφετέρια της περιοχής αντιλήφθηκαν τη θλιβερή παρουσία του. Παρέα με τον τηλεπαρουσιαστή -κυρίως εκδρομικών ειδήσεων- και συντοπίτη του Νίκο Μάνεση ο Καππάτος απολάμβανε στη γειτονιά τον καφέ του. Εξοργισμένοι από την αναιδή παρουσία του, όσοι τον αναγνώρισαν άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και να τον «στολίζουν» σαν Επιτάφιο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, όπως «κοράκι των πλειστηριασμών», οι οποίοι επιβεβαιώνουν την… εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του.

Οπως αναφέρει μάλιστα το PortoniNews, υπήρξε και ποδηλάτης που περνώντας έφτυσε συμβολικά στο έδαφος. Με την παρέμβαση των ιδιοκτητών της καφετέριας και άλλων θαμώνων τα πνεύματα, που οξύνθηκαν υπέρμετρα κάποια στιγμή, ηρέμησαν και άπαντες επέστρεψαν στις ασχολίες τους.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο Καππάτος με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για «σκηνοθετημένη επίθεση, που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής συγκεκριμένου τοπικού παράγοντα» και έγινε «από τον γνωστό μονίμως “αγανακτισμένο’’ συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη!».

Οπως ισχυρίστηκε, «είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα “αγανακτισμένος’’ παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στον βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην πλατεία Καμπάνας».

Παραλείπει, βέβαια ο Καππάτος να αναφέρει ότι, ακόμα κι αν οι άλλοι βουλευτές δέχτηκαν ειρωνικά σχόλια από το ίδιο άτομο, τουλάχιστον εκείνοι δεν ήταν όπως ο ίδιος, «κοράκια των τραπεζών». Να τον χαίρεται ο Κ. Μητσοτάκης που τον κράτησε στα ψηφοδέλτια. Ισως γιατί αυτό είναι το ηθικό του υπόδειγμα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα