ΣΥΡΙΖΑ: Τζίφος οι πολυδιαφημισμένες εκπλήξεις στο Επικρατείας

Εκνευρισμένος ο Τσίπρας με την πρόωρη διαρροή των ονομάτων

Οι δυνατές εκπλήξεις που υποσχόταν ο Αλέξης Τσίπρας για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποδείχθηκαν κατώτερες από τις προσδοκίες που καλλιέργησε. Η πρόωρη διαρροή μάλιστα των ονομάτων προκάλεσε εκνευρισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κρατούσε προνομιακά για τον εαυτό του την πολυτέλεια των ανακοινώσεων.

Φαίνεται όμως ότι, όπως συμβαίνει σε πολλά άλλα στην Κουμουνδούρου, κάποιοι έσπευσαν να του χαλάσουν τη γιορτή. Το όνομα-έκπληξη, όπως όλα δείχνουν, μέλλεται να είναι η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα, μια δυναμική προσωπικότητα, με ισχυρή επιρροή στο διαδίκτυο, όπου δίνει καθημερινά μάχες, όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδιαίτερης πολιτικής βαρύτητας.

Σε εκλόγιμη θέση, όπως ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει στη «δημοκρατία», θα είναι ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά και ο Οθωνας Ηλιόπουλος, καθηγητής Ογκολογίας και Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, που θα εκπροσωπήσει την ομογένεια στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και θα μετεγκατασταθεί προσεχώς στα πάτρια εδάφη. Εννοείται, λένε αρμόδιες πηγές, ότι σε εκλόγιμη θέση θα είναι και η Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η οποία, κατά γενική ομολογία, δίνει με επάρκεια τη μάχη της επικοινωνιακής εκπροσώπησης.

Χαμηλού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος είναι το θέμα της Λούκας Κατσέλη, την οποία επίμονες πληροφορίες θέλουν να ορίζεται αντιπρόεδρος του κόμματος, στη θέση του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος ζήτησε την άνεσή του στο Επικρατείας, αλλά ο Τσίπρας δεν του έκανε το χατίρι, κρίνοντας ότι, αφού δεν είχε και ιδιαίτερη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος, θα μπορούσε να βοηθήσει φέρνοντας τουλάχιστον στο «ταμείο» κάποιες ψήφους. Αγνωστη επίσης παραμένει η τύχη του γνωστού εργατολόγου Διονύση Τεμπονέρα (γιος του δολοφονημένου εκπαιδευτικού), ο οποίος είχε ακουστεί για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Εντονα ακούγεται και το όνομα της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, αντιστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία απολαμβάνει τον σεβασμό των συναδέλφων της σε διεθνές επίπεδο. Οπως εξάλλου ενημερώνουν συνεργάτες του, ο Α. Τσίπρας θα θέσει υποψηφιότητα στα Δωδεκάνησα, στη βόρεια Ελλάδα και στην Αττική.

Γ.Χ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα