Πόλεμος με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για Βελόπουλο και Μυλωνάκη

«Μαύρα» 500άρια και αλληλομαχαιρώματα

Δεν λέει να κοπάσει η φουρτούνα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Ελληνικής Λύσης, καθώς, μετά τις εξαιρετικά βαριές κατηγορίες, σειρά παίρνουν οι αλληλομηνύσεις. Το ρήγμα στις σχέσεις μεταξύ Κυριάκου Βελόπουλου (φωτό αριστερά) και Αντώνη Μυλωνάκη (φωτό δεξιά) ολοένα βαθαίνει, με τον αποχωρήσαντα βουλευτή του κόμματος να καταγγέλλει πληρωμές 500 ευρώ σε «μαύρα» και να προαναγγέλλει πως θα καταθέσει δύο μηνύσεις, μία στον Κυριάκο Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση και μία στο κόμμα για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο πρόεδρος περνά στην αντεπίθεση, ανακοινώνοντας πως θα καταθέσει και εκείνος μήνυση στον μέχρι πρότινος βουλευτή του, για τον οποίο μίλησε με ιδιαιτέρως σκληρά λόγια.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη (ΑΝΤ1) ο Κυριάκος Βελόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με τις αιτιάσεις του Αντώνη Μυλωνάκη ότι λάμβανε 500 ευρώ τον μήνα «μαύρα» από βουλευτές του, χαρακτήρισε «αστειότητες» τις κατηγορίες και τόνισε πως «είναι θέμα Δικαιοσύνης, πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει». «Δεν είναι τυχαία η ενορχήστρωση από τη Ν.Δ.» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προσθέτοντας ότι «τον τελευταίο καιρό έχω ελεγχθεί 12 φορές από το ΣΔΟΕ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τρεις βουλευτές του να έχουν υπόγειες συζητήσεις με την κυβερνώσα παράταξη, λέγοντας πως, ύστερα από αυτά και αφού έμαθε ότι από τον περασμένο Σεπτέμβριο υπήρχαν ενδείξεις για συναντήσεις βουλευτών του κόμματός του με στελέχη του κυβερνώντος, συγκάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας. «Τους κάλεσα για να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας και άρχισε ένα κρεσέντο» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί πως και η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η οποία πρώτη αποχώρησε από την Ελληνική Λύση, υποστήριξε ότι έδινε κάθε πρώτη του μήνα μετρητά στο κόμμα.

Οπως δήλωσε (Open), «το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος. Κάθε πρώτη του μήνα δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα. Μετρητά δίναμε. Ξέρω, όμως, ότι όλα τα κόμματα το κάνουν έτσι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα