Eντυπωσιακή ομιλία του Φώτη Καρύδα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Την ίδια ώρα πραγματοποιούσε προεκλογική συγκέντρωση στο Politia Tennis Club ο πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης υπό την παρουσία μόλις… 200 ατόμων

«Ελλάδα – Πατρίδα – Φώτη Καρύδα»: Αυτό το σύνθημα κυριάρχησε τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην κεντρική ομιλία του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας Φώτη Καρύδα. Τον παλμό έδιναν οι νέοι υποστηρικτές του φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα με πάθος και ενθουσιασμό όσο τον περίμεναν με ανυπομονησία να ανέβει στο βήμα.

Την ώρα που ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί ψάχνουν με τα… κιάλια κομματικά ακροατήρια και οι επιτελείς τους αγκομαχούν να μαζέψουν πλήθος, ο Φώτης Καρύδας κατάφερε σε μια «κακή» μέρα, κόντρα σε μεγάλα ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να συγκεντρώσει 1.200 άτομα στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Νωρίς το απόγευμα οι «κατάσκοποι» των εσωκομματικών του αντιπάλων έτριβαν τα χέρια τους βλέποντας στρωμένες 1.000 λευκές καρέκλες, αλλά στις 8 το βράδυ έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όταν στο γήπεδο δεν έπεφτε καρφίτσα, με 1.000 καθήμενους και άλλους 200 όρθιους!

Ακόμα και οι στενοί συνεργάτες ένιωσαν δέος στην αρχή στη θέα της τεράστιας αίθουσας, όμως ο δημοφιλής και αγαπητός δημοσιογράφος δεν τους διέψευσε και τους έκανε να χαμογελούν μπροστά στη λαοθάλασσα του Ολυμπιακού Σταδίου. Στην αρχή της ομιλίας του τους ευχαρίστησε ονομαστικά για τον αγώνα που δίνουν τόσους μήνες στο πλευρό του, δείχνοντας έτσι το ήθος του αλλά και τη φιλοσοφία του, ότι οι αγώνες κερδίζονται από δεμένες ομάδες. Τον καλό συνάδελφο προλόγισε με θερμά λόγια η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου υπό τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, ενώ μια εξαιρετική υψίφωνος ερμήνευε γνωστά τραγούδια. Ρίγη συγκίνησης και από τις εκατοντάδες γαλανόλευκες που ανέμιζαν στην κατάμεστη ομιλία, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων σε μια κομματική εκδήλωση.

Στα κεντρικά σημεία της ομιλίας του ο Φώτης Καρύδας αναφέρθηκε στο ότι είναι αυτοδημιούργητος και δουλεύει ασταμάτητα από τα 18 του χρόνια. Τόνισε ακόμα πως η κοινωνία αλλάζει με πράξεις και κοινή λογική, γι’ αυτό δίνει καθημερινά αγώνες από πολύ μικρή ηλικία στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας, είτε ως πολεμικός ανταποκριτής και δημοσιογράφος είτε ως επιχειρηματίας και τώρα ως υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. Ανέφερε, ακόμα, με νόημα πως σε κάθε σημαντικό βήμα στη ζωή του πάντα βρίσκονταν πολλοί να τον αμφισβητήσουν, όμως εκείνος τους διέψευδε πανηγυρικά στο τέλος! Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα διεκδικώντας την είσοδό του στη Βουλή των Ελλήνων, με στήριγμά του την αγάπη του κόσμου και της οικογένειάς του. Υποσχέθηκε, αν εκλεγεί, να μην αλλάξει ποτέ. Του το ευχόμαστε!

Την ίδια ώρα πραγματοποιούσε προεκλογική συγκέντρωση στο Politia Tennis Club ο πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης υπό την παρουσία μόλις… 200 ατόμων! ΤΡΕΙΣ, ο κούκος και ο… Χατζηδάκης λοιπόν στην Πολιτεία, κοσμοπλημμύρα στην Καλογρέζα, σε μια πολύ καλά στημένη και οργανωμένη ομιλία από τον Φώτη Καρύδα και τους συνεργάτες του, που παραδίδουν μαθήματα στα πολυπληθέστατα κομματικά επιτελεία!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα