Ικανοποίηση στον Περισσό, 4η κομματική δύναμη το ΚΚΕ

Θετικά αποτίμησαν στο ΚΚΕ το αποτέλεσμα, καθώς το κόμμα του Περισσού αναδείχτηκε τέταρτη κομματική δύναμη, με ενισχυμένα μάλιστα ποσοστά, κοντά στο 7,2%.

«Θα ήθελα εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής να χαιρετίσουμε τους χιλιάδες εργαζομένους, τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν αυτό το βήμα σήμερα, ψήφισαν το ΚΚΕ, δίνοντάς του σημαντική άνοδο. Θέλουμε να συγχαρούμε τα μέλη μας, τους φίλους, τα στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμβάλλοντας σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός της πείρας των εργατικών – λαϊκών δυνάμεων που πήραν μέρος όλα τα προηγούμενα χρόνια σε αγώνες, σε σημαντικές δράσεις μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες» σημείωσε.

Οπως είπε ο κ. Κουτσούμπας: «Ο συσχετισμός που προέκυψε από τις εκλογές μεταξύ των αστικών κομμάτων, της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ του ΠΑΣΟΚ, δείχνει όχι μόνο τις δυνατότητες σχηματισμού μιας κυβέρνησης που μπορεί να συνεχίσει στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση, αλλά και μιας συναίνεσης, ταυτόχρονα, και στήριξης από δυνάμεις που βρίσκονται και θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση, προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και σε βάρος των εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών, των επιστημόνων, των αγροτών, των συνταξιούχων, της νεολαίας μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα