Παρέλαση πολιτικών προς άγραν γκέι ψήφων

Οπως ο Μάρτης δεν λείπει από τη Σαρακοστή, έτσι και οι Ελληνες πολιτικοί δεν μπορούν να λείψουν από το Athens Pride, από όλο το φάσμα του κοινοβουλευτικού τόξου.

Κι αν για τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η παρουσία στη συγκέντρωση είναι συνηθισμένη, για τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Στη «γαλάζια» αντιπροσωπία βρέθηκαν ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο τέως υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αλλά και ο οικονομικός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Στη ζωή αυτή δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά για πάντα. Καλείσαι να επιλέξεις και να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, αν πάντα θες να είσαι αξιοπρεπής και σοβαρός. Π.χ., ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να ακολουθήσει τον δρόμο της συντήρησης και να στραφεί κατά όλων αυτών των μετα-νεωτερικών κινημάτων, που θέτουν ζητήματα σεξουαλικής ταυτότητας και προσδιορισμού.

Ορισμένες φορές μάλιστα το κάνει με πολύ σκληρά λόγια, μιλώντας για ψεύτικες ανάγκες και ιδεολογήματα. Δίπλα όμως στον Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται πολιτικοί οι οποίοι, ενώ δεν τον κατακρίνουν δημόσια για αυτές του τις θέσεις ή δεν ζητούν η Νέα Δημοκρατία να πάρει αποστάσεις και να γίνει ένα με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ στα ζητήματα σεξουαλικής ταυτότητας και δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό, τρέχουν κάθε χρόνο στο Athens Pride για μια χούφτα ψήφους και διασημότητα.

Για την ανάγκη μιας φωτογραφίας, που θα τους κάνει να μοιάζουν «cool» στο ευρύ κοινό, απαρνιούνται την πολιτική τους αξιοπρέπεια. Αν όχι, τότε ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν – μπορούν να παλέψουν ώστε η συντηρητική παράταξη να γίνει «ένα» με την Αριστερά και σε αυτά τα ζητήματα. Εξάλλου, όλα τα έχουμε ζήσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα