Ο Κυριάκος για διακοπές στα Χανιά μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο

Ο πρωθυπουργός σχεδιάζει απόδραση μακράς διάρκειας

Αρχισε ουσιαστικά τις διακοπές του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -αν και κάποιοι λένε πως δεν τις διέκοψε ποτέ-, και από την Πέμπτη το βράδυ βρίσκεται στη γενέτειρά του, στα Χανιά, όπου μετέβη μετά την εκδήλωση στη Μεσσηνία για τη στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη της Ν.Δ. Δημήτρη Πτωχού.

Ο πρωθυπουργός θα περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στον τόπο καταγωγής του και στο σπίτι του στο Ακρωτήρι. Μαζί του είναι η σύζυγός του Μαρέβα και τα παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη, και περνάει τις μέρες του με καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και βόλτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας zarpanews.gr, ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει μέχρι τις αρχές της εβδομάδας στα Χανιά, καθώς είναι καλεσμένος σε κοινωνική εκδήλωση στενού συνεργάτη του, ενώ οι διακοπές του θα συνεχιστούν στην Τήνο και, κατά πάσαν πιθανότητα, θα υπάρξει ακόμα μία επίσκεψη στα Χανιά. Αλλες πληροφορίες λένε ότι, εκτός απροόπτου, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει διακοπές μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο και πως θα γυρίσει στο Μαξίμου μόνο… αν χρειαστεί. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί από το γραφείο του κάποια δραστηριότητά του για σήμερα στην Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός εθεάθη τις προηγούμενες ημέρες στο Μαράθι, στις Σοσορίδες και σε άλλες παραλίες της ευρύτερης περιοχής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής επέλεξε να κάνει μια βόλτα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων με την οικογένειά του, με χαλαρή εμφάνιση, και φωτογραφιζόταν με όποιον του ζητούσε selfie. Η οικογένεια Μητσοτάκη επέλεξε να δειπνήσει στο εστιατόριο Palazzo Almare, στο ενετικό λιμάνι.

Ο πρωθυπουργός ήταν στα Χανιά για διακοπές και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, παρότι οι πυρκαγιές μόλις είχαν σβήσει. Μία μέρα νωρίτερα είχε αποπέμψει τον Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επειδή είχε πάει εν μέσω πυρκαγιών τριήμερο στην Πάτμο για διακοπές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα