Στο πλευρό του Χαρδαλιά η Χριστίνα Κεφαλογιάννη

Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη κατέρχεται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο η Αττική να πάει μπροστά. Με τη σημερινή της παρέμβαση στη «δημοκρατία» συστήνεται και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά

Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για δουλειά, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση να συμμετάσχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» και να στηρίξω την προσπάθεια του Νίκου Χαρδαλιά, επικεφαλής του συνδυασμού, «να πάει την Αττική μπροστά».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει με επιτυχία από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει αποδείξει ότι έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όσες θέσεις έχει αναλάβει μέχρι σήμερα. Οι στόχοι που θέτει για την επόμενη μέρα έχουν κυρίως να κάνουν με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων και την αναβάθμιση της Περιφέρειας Αττικής σε επιχειρηματικό και τουριστικό προορισμό. Αυτό σκοπεύουμε να γίνει μέσα από ένα σωστά μελετημένο, ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο σχέδιο, που θα στοχεύει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή στην Αθήνα. Εδώ μεγάλωσα, εδώ σπούδασα, εδώ έκανα όλα τα επαγγελματικά μου βήματα. Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Μέσα από αυτές τις εμπειρίες, έχω βιώσει κι εγώ τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας, είτε αυτό λέγεται αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών είτε ανασφάλεια για τη ζωή μας και την περιουσία μας.

Ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο

Έχοντας μία δική μου διαδρομή κυρίως στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο επιχειρηματικό πεδίο, γνωρίζω πολύ καλά ότι η σωστή ταυτοποίηση των προβλημάτων, η σωστή ανεύρεση λύσεων, ο σωστός προγραμματισμός, οι σωστές συνεργασίες είναι απαιτούμενα για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι. Η προσήλωση στο τελικό αποτέλεσμα βοηθάει στο να αντιμετωπίζονται όποια προβλήματα προκύψουν στην πορεία. Η ομαδικότητα, η εργατικότητα και η συνεργατικότητα είναι στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και θεωρώ ότι θα φανούν πολύ χρήσιμα στην πορεία. Σε αυτά θα προσθέσω τις αξίες που μας εμφύσησαν οι γονείς μας: την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, προτάσσοντας το κοινό καλό πάνω από το οποιοδήποτε προσωπικό όφελος.

Σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη, με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά, πορευόμαστε με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας, προσπαθώντας να ακούσουμε τα προβλήματα του κάθε πολίτη. Και θα συνεχίσουμε με θέληση και ομαδική δουλειά να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη. Είμαστε αισιόδοξοι πως η Αττική μας θα πάει Μπροστά!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα